Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 02 14

„Mes ne prieš, bet...“: S.Skvernelio pyragą supuolė graužti visas pulkas

Ketvirtadienį, šv. Valentino dieną, 15min podkasto „Mes ne prieš, bet...“ žurnalistams Raimundui Celencevičiui ir Ginui Dabašinskui apie meilę kalbėti nebuvo kada. Į „apačių“ kandidato Sauliaus Skvernelio pyragą kėsinasi dar vienas konkurentas – apie savo sprendimą kandidatuoti penktadienį praneš socialdemokratas eurokomisaras Vytenis Povilas Andriukaitis. Ketvirtadienį Seimas nutarė ypatingos skubos tvarka surengti referendumą dėl parlamentarų skaičiaus mažinimo. O kur dar vis naujos mokesčių reformos spragos, ministerijų perkėlimo toliau nuo Vilniaus reikalai.

R.Celencevičius ir G.Dabašinskas sutarė: prasti S.Skvernelio popieriai. Dar neseniai atrodė, kad jis, pasiskelbęs „apačių“ kandidatu, surinks visus pažemintus ir nuskriaustuosius bei išstums iš antro turo kurį nors iš „dešiniojo elito“ kandidatų Gitaną Nausėdą arba Ingridą Šimonytę. Bet kai valstiečiai ir žalieji įaudrino savo elektoratą, S.Skvernelio konkurentai ėmė dygti kaip grybai po lietaus: šalia A.Juozaičio išdygo S.Skvernelį savo taikiniu pasirinkę Naglis Puteikis ir Mindaugas Puidokas, o dabar dar ir V.P.Andriukaitis.

Negana to, valstiečių ir žaliųjų frakcijos monolitas Seime ėmė byrėti. G.Dabašinskas Ramūnui Karbauskiui primygtinai pasiūlė įjungti Ramūno pavarą ir ramiai pagalvoti, kas čia gali iš to aistrų katilo išvirti. Juolab, kad jei rinkėjai nutars sumažinti Seimą, dalis nesaugiai pasijutusių valstiečių ir žaliųjų gali tyliai, bet netikėtai, kaip Raimundas Martinėlis, išsilakstyti po kitas frakcijas.

Podkasto „Mes ne prieš, bet...“ kūrėjai – 15min vyr. redaktorius R.Celencevičius ir žinomas radijo bei televizijos laidų vedėjas, Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos Informacijos analitikos skyriaus vadovas Ginas Dabašinskas.

15min podkastas „Mes ne prieš, bet...“ transliuojamas kiekvieną darbo dienos vakarą. Jame R.Celencevičius ir G.Dabašinskas aptaria svarbiausius dienos įvykius, skandalus bei prognozuoja, kas nutiks rytoj. Ir rimtai, ir pajuokaudami.

Klausykite mūsų kiekvienos darbo dienos vakarą per portalą 15min ir naują audioplatformą 15min Klausyk. Kviečiame „Apple“ ir „Android“vartotojus atsisiųsti programėlę!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius