-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 03 27

„Mes ne prieš, bet...“: Sausio 13-osios byla, imigrantai, skiepai ir kandidatų į prezidentus parašai

Trečiadienio 15min podkastą „Mes ne prieš, bet...“ žurnalistai Raimundas Celencevičius ir Ginas Dabašinskas pradėjo nuo svarbiausio ne tik dienos, bet net ir istorinio įvykio – Sausio 13-osios byloje teismas visiems 67 kaltinamiesiems paskelbė apkaltinamuosius nuosprendžius.

Paskui dar liko laiko pakalbėti apie premjero susitikimą su investuotojais, kurie siekia, kad į Lietuvą galėtų atsivežti lengviau ir daugiau darbininkų iš užsienio šalių, daugiausia Ukrainos ir Baltarusijos, kandidatų į prezidentus parašus (kas surinko, o kas, tikriausiai, ryt jų pritrūks), skiepus ir jų priešininkus ir net orą.

Podkasto „Mes ne prieš, bet...“ kūrėjai – 15min vyr. redaktorius R.Celencevičius ir žinomas radijo bei televizijos laidų vedėjas, Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos Informacijos analitikos skyriaus vadovas Ginas Dabašinskas.

15min podkastas „Mes ne prieš, bet...“ transliuojamas kiekvieną darbo dienos vakarą. Jame R.Celencevičius ir G.Dabašinskas aptaria svarbiausius dienos įvykius, skandalus bei prognozuoja, kas nutiks rytoj. Ir rimtai, ir pajuokaudami.

Klausykite mūsų kiekvienos darbo dienos vakarą per portalą 15min ir naują audioplatformą 15min Klausyk. Kviečiame „Apple“ ir „Android“ vartotojus atsisiųsti programėlę!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius