Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2019 01 17

„Mes ne prieš, bet...“: šįkart ir prieš, ir už Saulių Skvernelį

Ketvirtadienį oras buvo toks, kad bet ką galėjo užklupti depresija. Tačiau 15min podkasto „Mes ne prieš, bet...“ žurnalistus Raimundą Celencevičių ir Giną Dabašinską bei mus visus išgelbėjo premjeras Saulius Skvernelis, netikėtai paskelbęs, kad sieks prezidento posto.

Kodėl S.Skvernelis tai padarė šiandien? Kodėl Rusnėje? Į kokius rinkėjus jis taiko? Kaip mes atskirsime, kada jis bus kandidatas į prezidentus, o kada premjeras? Ką tai reiškia kitiems populiariausiems kandidatams – Ingridai Šimonytei ir Gitanui Nausėdai? Ko tikėtis iš S.Skvernelio per rinkimų kampaniją? Ar jis pateks į antrą turą, o gal net laimės?

Jei rūpi atsakymai į šiuos klausimus, klausykitės mūsų iki pabaigos.

Podkasto „Mes ne prieš, bet...“ kūrėjai – 15min vyr. redaktorius R.Celencevičius ir žinomas radijo bei televizijos laidų vedėjas, Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos Informacijos analitikos skyriaus vadovas Ginas Dabašinskas.

15min podkastas „Mes ne prieš, bet...“ transliuojamas kiekvieną darbo dienos vakarą. Jame R.Celencevičius ir G.Dabašinskas aptaria svarbiausius dienos įvykius, skandalus bei prognozuoja, kas nutiks rytoj. Ir rimtai, ir pajuokaudami.

Klausykite mūsų kiekvienos darbo dienos vakarą per portalą 15min ir naują audioplatformą 15min Klausyk. Kviečiame „Apple“ ir „Android“ vartotojus atsisiųsti programėlę!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius