Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 05 13 /15:41

Raimondas Kurlianskis teisme pareiškė, kad Antanas Guoga jo prašė paveikti Eligijų Masiulį

Pirmadienį politinės korupcijos bylą nagrinėjantis Vilniaus apygardos teismas apklausė buvusį Liberalų sąjūdžio vadovą, europarlamentarą Antaną Guogą. Jis teisme kalbėjo jautęs, kad Liberalų sąjūdžiui įtaka daroma iš šalies. Buvęs „MG Baltic“ viceprezidentas Raimondas Kurlianskis teisme pareiškė, kad A.Guoga jo prašė paveikti Eligijų Masiulį, nes norėjo būti premjeru.
Antanas Guoga
Antanas Guoga / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

A.Guoga teismui sakė pažįstantis visus kaltinamuosius. Buvusį „MG Baltic“ viceprezidentą Raimondą Kurlianskį jis aiškino suvokiantis kaip koncerno „MG Baltic“ vadovo Dariaus Mockaus buvusį pavaduotoją.

Europarlamentaras teigė į Liberalų sąjūdį stojęs, nes norėjo kažką pakeisti Lietuvoje.

Po E.Masiulio sulaikymo jis aiškino norėjęs prokurorams padėti išsiaiškinti, kaip viskas buvo, todėl pateikė viską ką žino, taip pat ir dalykus, kuriuos tik buvo girdėjęs.

„Prokurorui sakiau, kad kai kurie epizodai yra tik gandų lygyje. Nuoširdžiai viską papasakojau, ką žinau. Šarūnas Gustainis (kaltinamasis šioje byloje, buvęs Liberalų sąjūdžio narys – aut.) man pasakė, kad jis valdo ofšorines sąskaitas, bet kokias, aš nežinau. Teisėsaugai norėjosi pasakyti, ką girdėjau“, – apie savo liudijimą prokurorams pirmadienį teisme kalbėjo jis.

Iš teisme paviešinto apklausos protokolo pirmadienį paaiškėjo, kad A.Guoga pareigūnams apie buvusius partijos bičiulius pripasakojo įvairiausių dalykų. Pavyzdžiui, Š.Gustainį išvadino narkomanu ir aiškino, kad Š.Gustainio žinioje esą buvo nelegali partijos kasa.

Apie tai per posėdį paklausė Š.Gustainio advokatas Aleksandras Doroševas.

„Tokios žinios iš pačio Šarūno, jis man pasakė. Aš stengiausi prokurorui pasakyti viską, ką aš žinojau“, – jam atsakė jis.

Advokatas klausė ir apie narkotines medžiagas, kurias, A.Guogos teigimu, neva vartojo Š.Gustainis.

„E.Masiulis man pasakė vieną kartą“, – iš kur tai žino, jam paaiškino A.Guoga. Jis teigė prokurorui tai papasakojęs savo iniciatyva.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Šarūnas Gustainis
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Šarūnas Gustainis

A.Guoga pirmadienį teigė, kad E.Masiulis prašė įkalbėti laidų vedėją Editą Mildažytę dalyvauti 2016 metų Seimo rinkimuose partijos sąraše, o už tai jai žadėjo bet kokią pinigų sumą, tačiau jis to nedarė.

Liudytojas aiškino, ką yra sakęs gerokai anksčiau – kad su liberalais į Seimą kandidatavęs ir į parlamentą patekęs disko metikas Virgilijus Alekna už kandidatavimą yra gavęs 200 tūkst. eurų. V.Alekna tai anksčiau yra paneigęs ir A.Guogos kalbas pavadinęs pafantazavimais.

Teismui A.Guoga prisiminė jo ir R.Kurlianskio susitikimą Anupriškėse, kur europarlamentaras buvo atkalbinėjamas nuo idėjos įkurti partijoje „Klestinčios Lietuvos“ frakciją.

Anot jo, susitikimą Anupriškėse suderino Modestas Kaseliauskas, buvęs Valstybinės mokesčių inspekcijos direktorius.

„Raimondas išreiškė norą, kad frakcija nebūtų kuriama“, – sakė A.Guoga.

Frakciją partijoje jis teigė norėjęs sukurti todėl, kad partijoje buvo konkurencija, jautėsi trintis, ir frakcija jam būtų leidus veikti laisviau.

A.Guoga teigė, kad jis taip pat buvo atkalbinėjamas nuo kandidatavimo į partijos pirmininkus, kad nesudarytų konkurencijos tuomečiam partijos pirmininkui Eligijui Masiuliui.

Liudytojo teigimu, į tokius įkalbinėjimus jis atsakydavęs, kad taip ir padarys, bet niekas jam netrukdė elgtis taip, kaip jam atrodo reikalinga. „Esu laisvas žmogus“, – paaiškino jis.

Eligijus sakė, kad kas partijai duos pinigų – keliai, miškai ir koncernas.

A.Guoga pasakojo, kad su R.Kurlianskiu jį supažindino Š.Gustainis, koncerno atstovas jam buvo pristatytas kaip žiniasklaidos žmogus.

„Asmeniško pykčio nei prieš vieną neturiu, visiems linkiu sėkmės“, – teisme kalbėjo europarlamentaras.

Kalbėdamas apie siūlymą jam nekurti frakcijos, A.Guoga sakė tai supratęs kaip grasinimą, nes esą susipykti su R.Kurlianskiu yra labai blogai, kadangi jo įtaka yra labai plati.

„Aš supratau, kad Raimondas turi įtakos daugiau žiniasklaidoje, įskaitant ir Lietuvos televiziją. Šaknys yra giliai“, – tvirtino jis.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Eligijus Masiulis
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Eligijus Masiulis

Jo teigimu, už tai, kad jis nekurtų frakcijos, nesudarytų konkurencijos E.Masiuliui partijos pirmininko rinkimuose, buvo žadama jį užtarti partijai po Seimo rinkimų ieškant kandidato į ūkio ministrus. Liberalai neabejojo, kad rinkimai jiems bus labai sėkmingi.

„Buvau piktas, kad visokie kurlianskiai kišasi į partijos reikalus. Tas pyktis man laikėsi, dabar jau atslūgo, nes praėjo nemažai laiko. Tas pyktis, kad jis norėjo kištis į mūsų vidaus politikos reikalus, yra faktas, aš tą pyktį laikiau“, – apie R.Kurlianskį kalbėjo jis.

Prokuroro Justo Lauciaus klausiamas, ar bepykdamas kam nors skundėsi, A.Guoga sakė dėl to skambinęs E.Masiuliui, tačiau šis esą viską užglaistė.

E.Masiulis teismo posėdyje palinkėjo A.Guogai sėkmės Europos Parlamento rinkimuose, kuriuose jis dalyvauja. Jis paprašė A.Guogos patikslinti, kur jo liudijime faktai, o kur – nuogirdos.

„Norisi pasakyti viską prokurorui, kad jis patikrintų“, – kodėl kalbėjo ne tik faktus, bet ir girdėtus dalykus, paaiškino A.Guoga.

E.Masiulis klausė ir apie R.Kurlianskio prašymą nekandidatuoti į Liberalų sąjūdžio pirmininkus.

„Kažką tokio pamenu, bet kad tiksliai prisiminčiau, galėjo būti, kad tavo prašymu Raimondas kalbėjo, galėjo ir nebūti“, – sakė jis.

A.Guoga, atsakydama į E.Masiulio klausimus, sakė, kad jeigu būtų laimėjęs partijos pirmininko rinkimus, kalbų apie frakcijos partijoje kūrimą nebūtų buvę.

E.Masiulis klausė, kaip po to, kai partijos suvažiavimas buvo patvirtinęs šešėlinį liberalų ministrų kabinetą, kuriame jam buvo numatytas ūkio ministro postas, tam dar įtaką galėjo daryti R.Kurlianskis.

„Man nebuvo to noro būtų ministru vietoj Europos Parlamento“, – jam atsakė A.Guoga.

E.Masiulis paklausė ir apie jo paties frazę apie miškus, kelius ir koncerną.

A.Guoga: jie sakė, kad viską derina su Raimondu

A.Guoga pirmadienį teisme pareiškė frakciją partijoje norėjęs kurti dėl to, kad jautė įtaką politinei jėgai iš šalies. Jis tikino jokiu būdu nenorėjęs skaldyti partijos.

„Aš supratau, kad jis (R.Kurlianskis – aut.) turi didelę įtaką ir kad jie yra daug investavę, ar laiko, ar pinigų. Negaliu pasakyti, kaip tas yra, bet aš kiek atsimenu, tai buvo pasakyta“, – aiškindamas, iš ko susidarė nuomonę apie verslininko įtaką, kalbėjo jis.

Jam įspūdis, kad partija valdoma iš šalies, susidarė dėl to, kad kai kurie partijos atstovai užsimindavo, kad savo veiksmus derina su Raimondu.

„Aš kiek atsimenu, jie patys taip sakė, kad derinsim tą ir tą“, – liudijo jis.

„Eligijus sakė, kad kas partijai duos pinigų – keliai, miškai ir koncernas“, – aiškino jis ir nurodė turintis omenyje „MG Baltic“ koncerną, tačiau konkrečių sumų ir ką konkrečiai E.Masiulis turėjo omenyje, nežinantis.

Paprašytas patikslinti, kada taip buvo pasakyta, A.Guoga sakė, kad tokią frazę E.Masiulis pasakė partijos štabe, likus nedaug iki jo sulaikymo.

„Tai buvo pasakymas greitas, prabėgant“, – sakė jis.

A.Guoga aiškino, kad E.Masiulis esą prieš rinkimus teigė, jog pinigų kiek reikia, tiek ir bus.

Kalbėdamas apie Š.Gustainį, A.Guoga sakė, jog į pabaigą jo įtaka partijoje krito.

Eugenijus Gentvilas, anot A.Guogos, su koncernu susijęs nebuvo.

„Aš kiek suprantu, E.Gentvilas nedraugavo visiškai“, – sakė jis.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Eugenijus Gentvilas
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Eugenijus Gentvilas

Liberalų sąjūdžio advokatas Raimundas Jurka klausė A.Guogos, kodėl jo ir partijos keliai išsiskyrė.

A.Guoga aiškino, kad jis siūlė kardinalias priemones, bet partija nenorėjo iškart valytis.

„Kai E.Masiulis pasitraukė, visi, kas turėjo ryšių su koncernu, turėjo trauktis tada“, – kalbėjo jis.

Kalbėdamas apie buvusį „Lietuvos geležinkelių“ vadovą Stasį Dailydką, A.Guoga sakė prisimenantis, jog jam jį R.Kurlianskis esą vadino geru vyru.

R.Kurlianskio advokato Giedriaus Danėliaus klausiamas, ar yra girdėjęs atvejų, kad nesutarimai su R.Kurlianskiu kam nors būtų pasibaigę liūdnai, europarlamentaras atsakė neigiamai.

R.Kurlianskis: A.Guoga prašė paveikti E.Masiulį

Teisme į savo advokato Simono Slapšinsko klausimus atsakė R.Kurlianskis. Jo teigimu, susitikimo su A.Guoga metu europarlamentaras jo prašė padaryti poveikį E.Masiuliui, kad šis neprieštarautų frakcijos „Vieninga Lietuva“ kūrimui, ir kad jis neprieštarautų, jog po rinkimų A.Guoga užimtų premjero postą.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Raimondas Kurlianskis
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Raimondas Kurlianskis

Paprašytas į tai atsakyti, A.Guoga aiškino, kad tokių prašymų negalėjo būti, tačiau čia pat sutiko, kad R.Kurlianskis galėjo taip suprasti.

Advokatas Giedrius Danėlius teiravosi, kiek jis buvo išgėręs susitikime su R.Kurlianskiu.

„Neprašiau, mano idėja buvo, kad galėčiau būti antras sąraše. Apie tai galėjom diskutuoti“, – teigė jis. A.Guoga aiškino prašęs būti antru partijos rinkimų sąraše į Seimą, o jei žmonės jį išreitinguotų į pirmąją vietą, jam būtų patikėtas premjero postas.

Advokatas Giedrius Danėlius teiravosi, kiek jis buvo išgėręs susitikime su R.Kurlianskiu. A.Guoga sakė, kad buvo skanaus maisto, konjako, tačiau patikino, kad jis niekada nebūna girtas.

G.Danėlius priminė, kad žiniasklaidai R.Kurlianskis jį pavadino „visiška boba ir mėšlo krūva“. Jis teiravosi, ar šis pasakymas apie jį padarė įtaką jo parodymų pareigūnams turiniui.

„Piktumo nelaikau, stengiuosi pasakyti viską, ką žinau“, – sakė jis.

„MG Baltic“ advokatas Linas Belevičius per teismo posėdžio pertrauką pastebėjo, kad A.Guogos liudijimuose yra labai daug neatitikimų.

Teismas pirmadienio pokalbyje taip pat klausėsi slapta įrašytų E.Masiulio ir A.Guogos pokalbių. Juose E.Masiulis įkalbinėjo tuometį savo pavaduotoją partijoje nekurti frakcijos.

„Sakom, kad liberalų stiprybė vienybėje, bet leidžiam suabejoti, kad tos vienybės per mažai“, – įrodinėjo A.Guogai E.Masiulis.

A.Guoga komentuodamas įrašus aiškino manęs, kad liberalai – liberali partija, kuri būtų įrodžiusi, kad visos nuomonės jose priimamos, jei jam būtų buvę leista įkurti frakciją.

A.Guoga aiškino labai norėjęs kandidatuoti vienmandatėje apygardoje, kurioje kandidatavo buvęs premjeras Algirdas Butkevičius. Tačiau E.Masiulis laikėsi kitos nuomonės ir teisme pabrėžė manęs, kad jam reikia vienmandatės su silpnesniu priešininku.

Pareigūnams kalbėjo apie spaudimą

A.Guoga tyrėjams per apklausą yra pasakojęs, kad patyrė buvusio „MG Baltic“ viceprezidento Raimondo Kurlianskio spaudimą, o R.Kurlianskio advokatas Simonas Slapšinskas bylą nagrinėjant yra sakęs, kad kaltinamajame akte neaiškiai išdėstytas R.Kurlianskio ir europarlamentaro Antano Guogos ryšys, nes pastarasis R.Kurlianskio prašymus vykdė, bet kaltinamuoju netapo.

S.Slapšinsko teigimu, A.Guoga, kaip ir prašė R.Kurlianskis, 2015 m. rudenį atsisakė kurti Liberalų sąjūdyje frakciją „Klestinti Lietuva“, kai R.Kurlianskis mainais už tai pasiūlė jam paramą siekiant ūkio ministro posto.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Raimondas Kurlianskis
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Raimondas Kurlianskis

Bylos duomenimis, A.Guoga tyrėjams pasakojo, kad jį su R.Kurlianskiu prieš 2014 m. Europos Parlamento rinkimus supažindino tuometis Liberalų sąjūdžio rinkimų štabo vadovas Šarūnas Gustainis ir nurodė, kad šis „gali duoti eterį“.

A.Guoga pripažino, kad tokią galimybę koncerno „MG Baltic“ valdomoje žiniasklaidoje jam, kaip kandidatui į EP, R.Kurlianskis suteikė. A.Guoga tikino, kad pats kartais kreipdavosi į R.Kurlianskį ir būdavo „palankiai nušviestas“. Iš pradžių, anot A.Guogos liudijimo tyrėjams, R.Kurlianskis nieko už tai iš jo neprašė.

Situacija, europarlamentaro nuomone, pasikeitė 2015 m. rudenį, kai A.Guoga paskelbė konkuruosiantis su E.Masiuliu Liberalų sąjūdžio pirmininko rinkimuose.

Tuomet per mokesčių klausimais A.Guogą konsultavusį buvusį Valstybinės mokesčių inspekcijos vadovą Modestą Kaseliauską R.Kurlianskis išreiškė pageidavimą su A.Guoga susitikti.

Trys vyrai susitiko „Radisson Blue“ restorane. A.Guoga tyrėjams pasakojo, kad susitikus R.Kurlianskis primygtinai reikalavo, kad politikas partijos pirmininko rinkimuose nesudarytų konkurencijos koncerno „MG Baltic“ kandidatui – E.Masiuliui. A.Guoga tikino nieko nepažadėjęs ir pirmininko rinkimuose dalyvavo, bet nelaimėjo – tapo E.Masiulio pirmuoju pavaduotoju.

Atkalbinėjo nuo „Klestinčios Lietuvos“ frakcijos įkūrimo

Tuomet A.Guoga paskelbė Liberalų sąjūdyje kursiantis „Klestinčios Lietuvos“ frakciją.

A.Guoga tyrėjams pasakojo, kad nuo frakcijos kūrimo jį bandė atkalbėti E.Masiulis, Eugenijus Gentvilas ir Gintaras Steponavičius. A.Guoga tyrėjams nurodė, kad siūlėsi frakcijos idėjos atsisakyti, jei, Seimo rinkimuose jam surinkus daugiau reitingo balų už E.Masiulį, jis ir būtų partijos kandidatas į premjerus. Tačiau kolegos su tuo nesutiko.

Tuomet per M.Kaseliauską su A.Guoga darkart susitikti panoro R.Kurlianskis. Susitikimas įvyko 2015 m. lapkričio 4-osios vakare, Anupriškėse. Pasak A.Guogos, ten R.Kurlianskis pareikalavo neskaldyti partijos, kuri reikalinga koncernui „MG Baltic“.

Mainais už tai R.Kurlianskis pažadėjo koncerno paramą jo kandidatūrai į ūkio ministro postą po 2016 m. Seimo rinkimų.

A.Guoga tyrėjams sakė, kad R.Kurlianskis jam tiesiogiai negrasino, tačiau jis esą suprato, kad nesutikus vykdyti prašymo, „MG Baltic“ valdoma žiniasklaida imtų jį kritikuoti ir jo politinė įtaka kristų. Todėl A.Guoga sutiko. Kad „Klestinčios Lietuvos“ nebekurs, papasakojęs pokalbį su R.Kurlianskiu, europarlamentaras kitą dieną po susitikimo su R.Kurlianskiu pranešė ir savo komandos vadovei Adai Jonušei.

Viešai šios žinios europarlamentaras nepaskelbė.

R.Kurlianskis, bylos duomenimis, susitikimą su A.Guoga derino ne tik su M.Kaseliausku, bet ir su E.Masiuliu. Apie jį trumpai informuotas buvo ir žurnalistas Tomas Dapkus. Dar tą patį susitikimo vakarą rašytose SMS žinutėse M.Kaseliauską T.Dapkus ir R.Kurlianskis vadino „Shiziku“, o A.Guogą – „Goga“.

Kitą rytą po susitikimo su A.Guoga „MG Baltic“ viceprezidento pareigas ėjęs R.Kurlianskis susirašė su E.Masiuliu ir susitarė rytoj parūkyti prie Seimo fontano ir aptarti susitikimą su „klientu“. Po susitikimo E.Masiulis gavo SMS žinutę su pasiūlymu žiūrėti į tai ne į kaip derybas, o į griežtą „mūsų požiūrį, su kuriuo jis sutiko“. E.Masiulis žinučių turinio tyrėjams nekomentavo, nors pripažino, kad kalbėta apie A.Guogą.

Tą pačią dieną vakare į sutartą susitikimą Anupriškėse pas A.Guogą atvyko E.Masiulis, E.Gentvilas ir G.Steponavičius. Europarlamentaras tyrėjams pasakojo, kad šiame susitikime pripažino, kad „Klestinčios Lietuvos“ idėjos atsisako ne savo valia, o dėl R.Kurlianskio spaudimo. Taip pat A.Guoga tyrėjams nurodė paklausęs, ar R.Kurlianskis finansuoja ir kontroliuoja partiją. Atsakymo esą nesulaukė.

Gentvilas neslėpė, kad tvyrojo įtampa

E.Gentvilas tyrėjams nurodė, kad susitikime tarp E.Masiulio ir A.Guogos tvyrojo įtampa. E.Masiulis esą klausė europarlamentaro apie jo įmonių finansines ir skaidrumo problemas, o A.Guoga perėjo į ataką ir klausė E.Masiulio, ar jis nebijo „problemų su koncernu“. E.Masiulis pasakė, kad jokių problemų nėra. E.Gentvilas tikino, kad tik po kelių dienų iš paties E.Masiulio išgirdęs, kad A.Guoga omenyje turėjo „MG Baltic“.

A.Guogą tuometis Liberalų sąjūdžio pirmininkas aptarė ir 2015 m. gruodžio 1-ąją restorane „Stebuklai“ susitikęs pietų su R.Kurlianskiu ir Romanu Raulynaičiu. Tuomet kilo abejonė, ar A.Guoga gali dalyvauti Seimo rinkimuose neatsisakęs Australijos pilietybės. Pokalbyje R.Kurlianskis A.Guogą vadino pacientu, o E.Masiulis tikino, kad A.Guoga turi priimti vyrišką sprendimą ir kitos valstybės pilietybės atsisakyti.

„Tai ta prasme, jeigu kalbėti, reiškias, psichiatrų kategorijomis, tai reikštų nu, Antanai, ar tu vyras, ar tu ridiskas (nusikaltėlių žargonu – nepatikimas asmuo, tarmiškai – ridikas – 15min pastaba). Ta prasme. O kitos kalbos – varguoliam, tai ta prasme“, – kaltinamajame akte cituojami R.Kurlianskio žodžiai.

Įdomi detalė ta, kad E.Masiulis jau tada – 2015 m. pabaigoje – kalbėjo apie A.Guogos kalbas su „valstiečiais“.

„Jam buvo suteiktos iki tol galimybės... Dirbti partijoj... Ūkio ministerijoj... Ruošt partijos. (…) Jeigu reikia, gali, jeigu negali, reiškia, tenai pakalbinti valstiečius“.

Pats A.Guoga apie tai, kad iš R.Kurlianskio sulaukė spaudimo, viešai prabilo tik 2016 m. rugsėjį. Būtent rugsėjo pabaigoje jis buvo pakviestas liudyti tyrėjams.

Tačiau dar prieš liudijimą politikas viešai pranešė patyręs spaudimą nekurti „Klestinčios Lietuvos“ frakcijos ir aiškino, kad teisėsauga jau yra apie tai informuota.

„Dabar nesusitikinėju su ponu Kurlianskiu, bet ponas Kurlianskis išreiškė tokią užuominą, kad frakcija neatsirastų. Tai buvo tam tikras spaudimas, kad „Klestinti Lietuva“ nebūtų įkurta Liberalų sąjūdyje, iš Raimondo Kurlianskio man asmeniškai“, – žurnalistams 2016 m. rugsėjo 7 d. Vilniuje sakė A.Guoga.

R.Kurlianskis tuomet delfi.lt A.Guogos teiginius pakomentavo taip: „A.Guoga yra visiška boba ir mėšlo krūva. Be to, mūsų pokalbio apie politinius procesus metu jis buvo girtas“.

Portalas 15min A.Guogai klausimą dėl R.Kurlianskio spaudimo buvo uždavęs iškart po E.Masiulio namuose ir automobilyje atliktų kratų. Tuomet A.Guoga laikinai pirmininkavo Liberalų sąjūdžiui.

Tiesioginio pokalbio metu A.Guoga tikino, kad R.Kurlianskis siekė bendrauti su kuo daugiau liberalų, bet apie patirtą spaudimą nutylėjo.

„Piniginių reikalų (su R.Kurlianskiu, – red.past.) neturėjau. Noras galimai galėjo būti, kad įtrauktų kuo daugiau narių, kad būtų lengviau konkuruoti. Tokį norą R.Kurlianskis gal ir turėjo. Ačiū Dievui, aš nesu su juo susidėjęs. Esu pasakęs viską, kas įmanoma, aš viską esu atidavęs teisėsaugai ir daugiau negaliu kalbėti. Aš nesu liudytojas šitoje byloje, nesu susijęs, beveik nieko nežinau. Nesu tas, kuris pakišo, bet aš gal kaip neblogas mąstytojas turiu įžvalgą, strategiją, galiu iš patirties kažką pasakyti. Ir tą esu pasakęs tarnyboms“, – nurodė jis.

Kita vertus, tame pačiame pokalbyje A.Guoga tikino pats informacijos teisėsaugai nerinkęs.

„Aš žinau tai, ką mačiau, tai, ką jaučiau, taip ir elgiausi – galiu užtikrinti, nieko nežinojau, kad galimai kažkas yra. Aš stengiuosi bendrauti aukščiausiu lygiu ir pasakyti, ką jaučiu, aš nesikišu į teisėsaugos darbą, niekada nerenku duomenų, niekada neįrašinėju. Aš nesu skundikas, kuris taip elgtųsi, iš principo taip nesielgčiau, bet jei blogai jaučiuosi, aš visiems sakau, kaip jaučiuosi. Aš taip jaučiausi, bet įrodymų neturėjau... Turbūt Dievo dovana, kas įvyko“, – kalbėjo jis ir tikino, kad prabilęs E.Masiulis pats dar gali tapti Lietuvos didvyriu, jei tik pasakytų viską, ką žino.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius