Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 06 03

„Mikrovisatos TV“ siūlo teikti nemokamą bevielį internetą Laisvės alėjoje.

Kauno miesto savivaldybė, neseniai paskelbusi apie ketinimus Laisvės alėjoje užtikrinti bevielio interneto ryšį, sulaukė verslininkų susidomėjimo.
Laisvės alėjoje bevielis interneto ryšys būtų pasiekiamas kiekvienam, turinčiam nešiojamą kompiuterį.
Laisvės alėjoje bevielis interneto ryšys būtų pasiekiamas kiekvienam, turinčiam nešiojamą kompiuterį. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Galimybėmis imtis šio projekto domisi įvairios telekomunikacijos paslaugas teikiančios įmonės. Trečiadienį Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas susitiko su UAB „Mikrovisatos TV“ vadovais.

Bendrovės vykdantysis direktorius Mindaugas Anilionis priminė, kad „Mikrovisatos TV“ jau bendradarbiauja su savivaldybe įgyvendinant vaizdo kamerų ir saugaus miesto projektą. Įmonės atstovų teigimu, savivaldybei nemokamo interneto prieigų įrengimas Laisvės alėjoje ir išlaikymas nekainuotų. Mainais už tai, įmonė galėtų reklamuoti savo nemokamo interneto paslaugą Laivės alėjoje ir kitose vietose esančiuose reklamos stenduose. Informaciniai ženklai, skelbiantys apie teikiamas nemokamo interneto paslaugas, galėtų atsirasti ant alėjoje esančių suoliukų. Prisijungimui prie interneto nereikėtų jokios papildomos įrangos, užtektų nešiojamojo kompiuterio, palaikančio standartinę bevielio interneto technologiją. Nors galutinai atiduoti projektą į „Mikrovisatos“ rankas dar nenuspręsta, ilgai laukti neketinama. Planuojama, kad  miestiečiai Laisvės alėjoje galės išbandyti nemokamą internetą jau rudenį.

„15min.lt“ primena, kad nemokamo interneto Laisvės alėjoje idėja buvo pasiūlyta „Idėjos Kaunui“ konkurso metu. Pasak miesto mero A. Kupčinsko, nemokamas internetas yra vienas iš daugelio būdų atgaivinant centrinę miesto dalį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius