-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 16

Milijoninis turtas Klaipėdoje paliktas be šeimininko

Ne vieną milijoną litų Poilsio parkui rekonstruoti išleidusios Klaipėdos miesto savivaldybės valdininkai tik dabar pradeda diskusijas dėl parko valdytojo parinkimo, rašo „Lietuvos žinios“.
Parke baigtas pirmasis rekonstrukcijos etapas.
Parke baigtas pirmasis rekonstrukcijos etapas. / Ginos Kubiliūtės/15min.lt nuotr.

Uostamiesčio savivaldybė vis nenusprendžia, kas valdys 28 ha teritorijoje esantį turtą, nors vien pirmajam Klaipėdos miesto poilsio parko rekonstrukcijos etapui išleista beveik 4 mln. litų.

„Apie operatoriaus parinkimą esame tik diskutavę. Bet kuriuo atveju tai turėtų būti viena iš savivaldybės įstaigų. Gal Kūno kultūros ir rekreacijos centras, o gal Žvejų rūmai“, – sakė Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos direktorė Judita Simonavičiūtė.

Valdininkė teigė šiuo metu galinti apeliuoti tik į miestiečių sąmoningumą.

„Kreipiuosi į visus klaipėdiečius, kad parke elgtųsi kaip šeimininkai – ne tik neniokotų turto, bet ir pastebėję niokotojus juos sudrausmintų“, – ragino J.Simonavičiūtė.

Šiaurinėje Klaipėdos dalyje sovietmečiu veikusio pramogų ir poilsio parko teritorijoje šiuo metu nutiesti nauji asfaltuoti takai, pastatyti nauji suoleliai, šiukšlių dėžės, įrengta vaikų žaidimo aikštelė bei pastatyta įranga riedutininkams ir riedlentininkams. Įrengtos ir aštuonios vaizdo stebėjimo kameros. Tačiau jos kol kas neveikia, nes kol parkas nepripažintas tinkamas naudoti, elektros energija į jį netiekiama. J.Simonavičiūtės teigimu, policijos paprašyta, kada į parką dažniau užsuktų pareigūnai.

Dienraščio duomenimis, vienos Poilsio parke pastatytos šiukšlių dėžės kaina – 2180 litų, o jų parke yra 90. Vienas suolelis kainavo 1633 litus, jų parke – 68.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius