Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 06 23

Mindaugas Bastys vėl sieks tapti Seimo nariu

Septynios partijos arba nepriklausomi politikai registravosi politinės kampanijos dalyviais dalyvauti rinkimuose į laisvą Seimo nario vietą vienmandatėje Zanavykų apygardoje. Rinkimuose dalyvaus ir iš Seimo savo noru pasitraukęs Mindaugas Bastys.
Mindaugas Bastys atvyko į VRK komisiją
Mindaugas Bastys atvyko į VRK komisiją / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Šioje apygardoje rinkimai rengiami, iš Seimo nario pareigų atsistatydinus M.Basčiui. Sprendimą trauktis iš Seimo jis priėmė, kai per apkaltą parlamente neužteko balsų panaikinti jo mandato ir dėl to prie Seimo surengtas tūkstantinis mitingas.

M.Bastys registravosi politinės kampanijos dalyviu ir vėl sieks tapti parlamentaru.

Darbo partija šiuose rinkimuose kelia buvusio žemės ūkio ministro Vigilijaus Juknos kandidatūrą, Tėvynės sąjunga Lietuvos krikščionys demokratai – Šakių rajono savivaldybės tarybos narės Irenos Haasės kandidatūrą.

Lietuvos socialdemokratų partijos kandidatu Zanavykų vienmandatėje apygardoje turėtų būti Kauno rajono vicemeras Paulius Visockas, nepriklausoma politinės kampanijos dalyve registravosi Janina Meškauskienė.

Politinės kampanijos dalyviais taip pat registravosi Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga bei Liberalų sąjūdis, bet konkrečių kandidatų į Seimo narius dar neiškėlė.

Pirmadienis yra paskutinė diena pretendentams registruotis politinės kampanijos dalyviais šiuose rinkimuose. Nespėjusieji to padaryti rinkimuose dalyvauti negalės.

Seimo nario rinkimai Zanavykų apygardoje numatyti rugsėjo 16 dieną. Ši apygarda apima Šakius bei kelias Kauno bei Vilkaviškio rajonų apylinkes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius