Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 04

Ministrai reprezentacijai išleido daugiau nei 108 tūkst. litų

Praėjusiais metais Vyriausybės nariai savo reprezentacijai išleido per 108 tūkst. litų. Vieniems Vyriausybės nariams pernai reprezentacijai pakako vos kelių šimtų, o kitiems prireikė net keliasdešimt tūkstančių litų, šeštadienį rašo dienraštis „Lietuvos žinios“ .
Juozo Oleko metai Krašto apsaugos ministro poste
Juozas Olekas / pliadisfoto,com nuotr,

Mokesčių mokėtojams praėjusiais metais daugiausia kainavo sveikatos apsaugos ministro socialdemokrato Vytenio Povilo Andriukaičio reprezentavimas – išleista beveik 24 tūkst. litų. Beveik 21 tūkst. litų reprezentacijai išleido ir Vidaus reikalų ministerijos vadovas „tvarkietis“ Dailis Alfonsas Barakauskas.

Krašto apsaugos ministras socialdemokratas Juozas Olekas reprezentacijai išleido per 15 tūkst. litų. Socialinės apsaugos ir darbo ministrė „darbietė“ Algimanta Pabedinskienė reprezentavimo reikmėms panaudojo per 12,7 tūkst. litų.

Bene kukliausiai reprezentacijai skirtas lėšas naudojo aplinkos ministras „tvarkietis“ Valentinas Mazuronis. Jis pernai iš savo reprezentavimo fondo dalykinei vakarienei ir pietums išleido 255 litus. Nė lito iš reprezentavimo fondų pernai nepalietė tik finansų ir susisiekimo ministrai Rimantas Šadžius ir Rimantas Sinkevičius, taip pat Vyriausybės vadovas Algirdas Butkevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius