-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 10 11

Ministras G.Steponavičius naktį šokdino mokytojus pagal AC/DC bei „The Beatles“ muziką

Savivaldos rinkimams besirengiantys valdantieji politikai neriasi iš kailio stengdamiesi sugalvoti kuo originalesnį būdą pasirodyti prieš rinkėjus.
Gintaras Steponavičius
Gintaras Steponavičius / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Tam nevengiama pasinaudoti aukštais valstybės postais, rašo „Lietuvos rytas“.

Atrodo, aktyviausiai savivaldos rinkimams rengiasi Liberalų sąjūdis.

Ši partija neseniai paskelbė pradedanti rinkimų kampaniją. Jos propagandininkai jau sukūrė specialią interneto svetainę rinkėjams vilioti, kai kurie būsimi kandidatai į savivaldybių tarybas savo automobilius jau papuošė agitacine partijos simbolika.

Švietimo ir mokslo ministras Gintaras Steponavičius netgi tapo diskotekų vedėju ir didžėjumi. Siekdamas kuo didesnės sėkmės savo naujajame darbe, ministras pasinaudojo ir savo ministerijos iškaba.

Praėjusią savaitę šio liberalo valdoma ministerija paskelbė, kad Tarptautinės mokytojų dienos proga sostinėje rengia šventę visos šalies mokytojams.

Pedagogai, norintys patekti į renginį, turėjo registruotis oficialioje ministerijos interneto svetainėje. Ministerija skelbė, kad Nacionalinėje dailės galerijoje vyksiančios šventės „Mokytojų naktis muziejuje“ metu bus demonstruojami įvairūs edukaciniai filmai, rengiamos viktorinos, o pagrindiniu renginio akcentu taps „trijų valandų muzikinė programa, kurią iš savo mokyklos laikų diskotekų parengė ir ves švietimo ir mokslo ministras G.Steponavičius“.

Ministerijos išreklamuota nemokama diskoteka mokytojams penktadienį truko iki vėlumos. Keli šimtai mokytojų buvo ne tiktai linksminami įvairiais žaidimais bei viktorinomis, bet ir G.Steponavičiaus šokdinami pagal tokių grupių kaip AC/DC bei „The Beatles“ melodijas. Tiesa, partijos simbolikos politikai stengėsi pernelyg nenaudoti. Jie nerėžė ir agitacinių kalbų apie partiją ir rinkimus.

Nacionalinės dailės galerijos darbuotojai apie šį renginį nieko negalėjo pasakyti, tiktai nurodė, kad viską rengė ministerija.

Ministerijos pareigūnai teigė, kad šios šventės organizatorius ir rėmėjas – G.Steponavičiaus labdaros ir paramos fondas.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius