Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 12

„Misiukevičius ir partneriai“ teismui apskundė Aplinkos ministerijos konkursą dėl šiukšlių rūšiavimo

Viešųjų ryšių agentūra „Misiukevičius ir partneriai“ apskundė teismui beveik 1 mln. litų vertės Aplinkos ministerijos konkursą dėl viešinimo kampanijos, skatinančios rūšiuoti šiukšles.
Rūšiuoti kviečianti akcija
Rūšiuoti kviečianti akcija. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Bendrovė įtaria, kad konkursas buvo neskaidrus, mat jį laimėjęs projektas esą neatitinka trijų iš devynių vertinimo kriterijų, pirmadienį rašo dienraštis „Verslo žinios“.

„Tai ne pirmas atvejis, kai papuolame į galimai nevisiškai skaidrų viešųjų pirkimų procesą. Tačiau tai pirmas atvejis, kai bandome kovoti iki galo“, – tvirtino „Misiukevičiaus ir partnerių“ vyriausiasis projektų vadovas Gintautas Dulskas.

Aplinkos ministerijos skelbtame konkurse „Misiukevičius ir partneriai“ užėmė antrą vietą, pirmą vietą laimėjo ryšių su visuomene agentūra „Avenire“.

Konkurso rezultatus „Misiukevičius ir partneriai“ apskundė Viešųjų pirkimų tarnybai, bet ši tyrimo nepradėjo. Tuomet bendrovė kreipėsi į Vilniaus apygardos teismą, kuris ieškinį svarstyti ketina rugsėjo pabaigoje.

Vasarį Aplinkos ministerija paskelbė viešinimo konkursą, jo laimėtojas surengs visuomenės informavimo kampaniją, skatinančią atsakingą visuomenės vartojimo kultūrą ir ekologišką elgesį. Viešųjų ryšių kampanija turėtų apimti visas žiniasklaidos rūšis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius