Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 23

Mįslė: kurių politikų peštynių liudininke tapo K.Prunskienė?

Netikėtai Generalinėje prokuratūroje apsilankiusi Lietuvos liaudies sąjungos pirmininkė Kazimiera Prunskienė iškėlė mįslę: kurie du susiginčiję politikai kreipėsi į prokuratūrą, ieškodami teisybės.
Partijos suvažiavimo akimirkos
K.Prunskienė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Buvau pakviesta į Generalinę prokuratūrą kaip liudininkė vienoje byloje, kuri su mano asmeniu nieko bendro neturi. Kalbėjome apie tai, ką žinojau, atsakiau į pateiktus klausimus, ir tiek. Kadangi ši byla su manim nieko bendro neturi, apie ją pasakoti nenorėčiau“, – sakė K.Prunskienė.

Ji taip pat pridūrė, kad tai – dviejų politikų tarpusavio pasipešiojimas, ginčas. K.Prunskienė neatskleidė ir pas kurį prokurorą lankėsi, sakydama, kad prokuroro pavardė leistų „tuoj pat susekti pėdas.“

„Vienas politikas pasirėmė man vienos knygos teiginiu ir tokiu būdu panaudojo tai savo viešame pokalbyje. Aš pati nežinojau apie tą politikų ginčą, nežinojau, kad buvo naudota mano citata ir net ne viena. Aš tik patvirtinau tai, ką rašiau knygoje, kaip ir galvojau“, – žurnalistams sakė K.Prunskienė.

Ji taip pat pažymėjo, kad vieno iš į ginčą įsitraukusių politikų Seime nėra, o kito ji neva parlamente taip pat nepastebėjo, nes jis nėra „toks ryškus.“

„Aš liudijau, patvirtinau, kad tai, ką rašiau knygoje, yra tiesa. Greitai ta knyga pradės būti spausdinama nauju variantu. Ir iš tos knygos viešo publikavimo žingsnis po žingsnio galėsite pamatyti, apie ką ėjo kalbia“, – sakė K.Prunskienė, pridūrusi, kad tai knyga, rašyta 1991-1992 metais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius