Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 21

Mitinguotojus guja iš centro

Mitinguoti vasario 3-iąją susirengusius smulkiuosius verslininkus Vilniaus valdžia nori išstumti iš miesto centro. Mitingą be eitynių siūloma organizuoti prie Sporto rūmų.
Sporto rūmai
Sporto rūmai / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

„Mums atrodo keista, kad dėl šimto provokatorių surengtų riaušių valdžia taip išsigando, kad neleidžia piliečiams taikiai reikšti savo nuomonės miesto širdyje“, – 15min.lt sakė Lietuvos smulkiųjų verslininkų ir prekybininkų asociacijos pirmininkė Zita Sorokienė.

Siūlome rinktis, kur daugiau vietos, o susibūrimui prie Katedros leidimo gali neduoti ir vyskupai, –sakė Rimantas Ramanauskas.Mitingo organizatoriai pageidavo žmones rinkti Katedros aikštėje, tačiau vietoj to jiems siūlomi Sporto rūmai.

„Galutinių sprendimų dar nėra, spręsime penktadienį. Siūlome rinktis, kur daugiau vietos, o susibūrimui prie Katedros leidimo gali neduoti ir vyskupai“, – sakė savivaldybės Saugaus miesto departamento vadovo pavaduotojas Rimantas Ramanauskas, su smulkiaisiais verslininkais dalyvavęs savivaldybės Renginių derinimo komisijos posėdyje.

Smulkieji verslininkai kol kas neketina nuleisti rankų ir bandys ieškoti abiem pusėms palankaus sprendimo. „Kalbėsime ir su dvasininkais, galbūt leis mums organizuotis. Žmonės nusivils, jei bus nustumti į miesto pakraštį. Kas vėliau jiems uždraus patraukti Vyriausybės link?“ – retoriškai klausė Z.Sorokienė.

Kitas komisijos posėdis numatytas penktadienį. Priimtą sprendimą dar turės pasirašyti sostinės savivaldybės administracijos direktorius Gintautas Paluckas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius