Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 29

Mobilieji turgeliai – ir Kaune

Sekant Vilniaus pavyzdžiu, Kaune artimiausiu metu planuojama įkurdinti mobiliuosius turgelius.
Duonos kepalai
Turgeliuose bus prekiaujama šviežia ir natūralia produkcija. / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Vakar Kauno miesto savivaldybės administracijos direktorius pavaduotojas Zenonas Abramavičius susitiko su Lietuvos Žemės ūkio rūmų projekto „Turgelis“ koordinatoriumi Mindaugu Maciulevičiumi ir aptarė mobilių turgelių veiklos galimybes Kaune.

Pasak M.Maciulevičiaus, mobilūs ūkininkų turgeliai sėkmingai veikia Vilniuje ir sulaukia daug gerų atsiliepimų tiek iš miestiečių, tiek iš ūkininkų. „Svarbiausia, kad prekiaujama šviežia ir natūralia produkcija. Dabar dažnai prekiaujama pieno produktais daugiabučių kiemuose, tačiau tai daroma nelegaliai. Prekyba ūkininkų turgeliuose būtų legali, produktų kokybė atitiktų maisto ir veterinarijos tarnybos reikalavimus“, – pabrėžė M. Matulevičius.

Sutarta, kad mobilūs ūkininkų turgeliai veiks keliose Kauno vietose. Artimiausiu metu bus pasirūpinta leidimais, galutinai nutarta, kuriomis savaitės dienomis ir kuriuo metu turgeliai veiks. Jei pirmieji turgeliai susilauks miestiečių susidomėjimo, jų atsiras ir kitose vietose mieste.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius