Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 06 29

Seimo nario Arvydo Mockaus reklaminiai maišeliai buvo dalinami klinikoje

Skaitytojas informavo, kad Šiaulių Motinos ir vaiko klinikoje pastebėjo Seimo nario Arvydo Mockaus reklaminius maišelius. Jie buvo padėti registratūroje ir nemokamai dalinami darbuotojams. Seimo narys neigia ir sako, kad tai provokacija, tačiau savo automobilyje iki šiol vežiojasi keletą tokių maišelių. Sako – kaip pavyzdžius.
Arvydo Mockaus maišelis
Arvydo Mockaus maišelis / Skaitytojo nuotr.

Skaitytojas informavo, kad žinia apie galimą pažeidimą buvo nusiųsta Vyriausiajai rinkimų komisijai. Gali būti, kad A.Mockus pažeidė politinės reklamos reikalavimus.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Arvydas Mockus
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Arvydas Mockus

Maišeliai su A.Mockaus fondo ir jo kaip politiko internetinės svetainės adresu buvo dalinami Šiaulių ligoninės Moters ir vaiko klinikos darbuotojams.

Daugkartinio naudojimo maišeliai akivaizdžiai buvo papuošti Seimo nario A.Mockaus atributika.

Skaitytojui nepavyko sužinoti, kas ir kaip juos atnešė į minėtą įstaigą, tačiau maišeliai buvo sudėti registratūroje, ten dirbantys asmenys siūlė nemokamai juos pasiimti įstaigos darbuotojams.

Seimo narys, Lietuvos socialdemokratų partijos narys A.Mockus rudenį įvyksiančiuose Seimo rinkimuose kandidatuoja Šiauliuose, Saulės rinkimų apygardoje. Klinika patenka į šios apygardos ribas.

Turi dar kelis automobilyje

A.Mockus teigia žinantis, kiek maišelių buvo užsakyta ir kur visi išdalinti. Mat pats stengiasi tose vietose būti. Tvirtina, kad Motinos ir vaiko klinikoje nebuvo ir nieko ten nesiuntė.

Turiu tik penkis ar dešimt maišelių savo automobilyje – kaip pavyzdį.

Maišeliai, anot politiko, buvo dalinami paskutinę leistiną dieną, A.Mockus žino, kur ir kiek maišelių buvo išdalinta. O jų šiuo metu ir nebelikę.

„Viską išdalinau. Turiu tik penkis ar dešimt maišelių savo automobilyje – kaip pavyzdį. Nebuvau klinikoje nei leistinu laiku, nei dabar. Lankiausi ten tik su ministrais“, – neigė A.Mockus.

Nedidelis sutapimas. Būtent trečiadienį Moters ir vaiko klinika kreipėsi į Seimo narį šiokios tokios pagalbos su garso aparatūra, tačiau ar kartu su ja atkeliavo ir maišeliai?

„Gal yra mane labai mylinčių ten, tačiau tam, kad galėtų maišelius padalinti, turėtų juos ir pasigaminti. Aš žinau, kiek jų pagaminta – turiu sąskaitas. Manau, kad prasideda juodosios rinkimų technologijos“, – spėliojo Seimo narys.

Skaitytojo nuotr./Arvydo Mockaus maišelis
Skaitytojo nuotr./Arvydo Mockaus maišelis

Vėliau A.Mockus tikino, kad jis nėra sukčius: „Nepatogiai jaučiuosi dėl tokios situacijos. Tie maišeliai tikrai ne iš manęs ten atkeliavo. Niekam nieko nedaviau ir nieko neprašiau. Neturiu klinikoje artimų pažįstamų. Jei maišeliai ten iš tiesų buvo – tai provokacija.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius