-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2009 05 06

Muzikinėje komedijoje pasirodys žinomi veidai

Vytauto Didžiojo universiteto koncertų salėje šįvakar skambės juokas – krizenti ir juoktis iki ašarų kauniečius privers gyvo garso muzikinė komedija „Love & Peace“.
Spektaklyje „Love & Peace“ vaidina būrys žinomų aktorių, žinomų ir iš televizijos ekrano. Vienas jų – Dž.Siaurusaitis.
Spektaklyje „Love & Peace“ vaidina būrys žinomų aktorių, žinomų ir iš televizijos ekrano. Vienas jų – Dž.Siaurusaitis. / Spektaklio kūrėjų nuotr.

Daugiau kaip prieš mėnesį Kaune ir Vilniuje debiutavęs spektaklis išsiskiria „miksuojamais“ žanrais. Aktorių vaidybą papildo dainos, šokiai. Vienoje scenoje pasirodo ir daugkartinis Pasaulio ir Europos Lotynų Amerikos šokių čempionas Andrius Kandelis su dar viena profesionale – „Sūkurio“ šokėja Sandra Kniazevičiūte.

Netrūks ir daugiau matytų veidų: spalvingą personažą kuria linksmasis televizijos laidų vedėjas ir Nacionalinio dramos teatro aktorius Džiugas Siaurusaitis, Vilniaus mažojo teatro aktorius ir televizijos „veidas“ Leonardas Pobedonoscevas, televizijos laidų vedėja bei serialų aktorė Žemyna Ašmontaitė, dainų projekto dalyvis ir aktorius Audrius Bružas, OKT aktorė, teatro „Jaja“ vadovė ir režisierė Eglė Mikulionytė ir kiti.

Ambicingi „Love & Peace“ kūrėjai tikina, kad spektaklis savo dvasia prilygsta žymiajam „Mulen Ružui“. Įsitikinti, ar taip yra iš tiesų, kauniečiai galės šiandien 18 val. Vėliau spektaklis viešės Vilniuje ir Klaipėdoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius