Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 03 16

Muzikų sąjungai atsisakius skundo, teismas nutraukė Seimo nario V.Juozapaičio bylą

Vilniaus apygardos administracinis teismas kovo 16 d. nutartimi nutraukė Lietuvos muzikų sąjungos (LMS) ir Seimo Etikos ir procedūrų komisijos ginčą dėl sprendimo nepripažinti Seimo nario Vytauto Juozapaičio pažeidusiu Seimo nario etiką panaikinimo ir įpareigojimo iš naujo išnagrinėti LMS skundą.
Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų posėdis
Vytautas Juozapaitis / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

Teismas nebenagrinės Lietuvos muzikų sąjungos ir Seimo Etikos ir procedūrų komisijos ginčo.

Lietuvos muzikų sąjunga kreipėsi į teismą su skundu, prašydama panaikinti Seimo Etikos ir procedūrų komisijos 2019-12-18 išvadą „Dėl Seimo nario Vytauto Juozapaičio veiklos“ ir įpareigoti komisiją iš naujo išnagrinėti pareiškėjos skundą. Pasak jos, Komisijos atliktas tyrimas ir priimtas sprendimas neatitinka LR Konstitucijos, Valstybės politikų elgesio kodekso bei Seimo Etikos ir procedūrų komisijos darbo tvarkos nuostatų, todėl negali būti laikomas objektyviu, pagrįstu ir teisėtu.

2020-03-13 teismas gavo Lietuvos muzikų sąjungos prašymą, kuriuo ji atsisakė skundo. Taigi Vilniaus apygardos administracinis teismas kovo 16 d. nutartimi šią bylą nutraukė, pažymima teismo pranešime.

Teismo nutartis per 7 kalendorines dienas nuo paskelbimo dienos gali būti skundžiama atskiruoju skundu Lietuvos vyriausiajam administraciniam teismui, skundą paduodant per Vilniaus apygardos administracinį teismą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius