-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 17

„Muzikuojantis keltas“ išplauks paskutinį kartą

Tie, kurie šeštadienį, 20 val., nuspręs plaukti „Muzikuojančiu keltu“, nušaus kelis zuikius iš karto. Tai bus paskutinė galimybė šiais metais pasimėgauti daugelio poilsiautojų pamėgta pramoga pasiplaukioti „Muzikuojančiu keltu“ ir drauge palydėti saulę.
„Muzikuojančiame kelte“ uždainuos gausi Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro komanda.
„Muzikuojančiame kelte“ uždainuos gausi Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro komanda. / Muzikinio teatro nuotr.

Paskutiniame koncerte skambės ne fonogramos, o „gyvai“ atliekamos neapolietiškos dainos. Specialią festivalio „Muzikinis rugpjūtis pajūryje“ programą parengė Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro solistai Valerija Balsytė, Judita Butkytė, Aurelija Dovydaitienė, Loreta Ramelienė, Mindaugas Rojus, Viačeslavas Tarasovas. Jiems akompanuos koncertmeisterė Inga Maknavičienė. Vakaro vedėjų amplua pirmą kartą pasirodys solistai Jadvyga Grikšienė ir Stasys Rezgevičius. Jau dabar vyksta repeticijos, kurių metu koncerto režisierė Rima Sasnauskaitė „programuoja“ gerą nuotaiką.

Dar vienas zuikis, kurį pavyks „nušauti“, – galimybė stebėti regatą ne nuo sausumos, o nuo vandens. Vakaro metu „Muzikuojantis keltas“ plauks Kuršių mariomis, kurios bus pasipuošusios įspūdingo dydžio ir grožio burlaiviais iš viso pasaulio, nes tą dieną šurmuliuos garsioji regata – „The Culture 2011 Tall Ships regatta“.

Ir ketvirtas zuikis – valsas drauge su šokančiu „Muzikuojančiu keltu“. Tie, kurie sukosi kelto valso sukūryje, sako, kad tai neapsakomas jausmas.

Bilietus į koncertą „O sole mio“ platina „Bilietų pasaulis“ ir Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro kasa. Dvi valandas pieš koncertą bilietai parduodami mobilioje kasoje Šiauriniame rage prie kelto.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius