-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 08 31

Mykolas Majauskas grįžta į TS-LKD gretas ir norėtų vėl kandidatuoti į Vilniaus merus

Seimo narys Mykolas Majauskas informuoja, kad jis atnaujina savo narystę Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partijoje ir yra nusiteikęs dalyvauti Vilniaus mero rinkimuose. Savo narystę jis sustabdė dėl metų pradžioje kilusio skandalo, kai INFO TV laidoje „Info diena“ buvo pateikta informacija, kurioje jo atžvilgiu buvo išsakyti kaltinimai seksualiniu priekabiavimu.
Mykolas Majauskas
Mykolas Majauskas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Dauguma Vilniaus konservatorių skyrių pasiūlė mano kandidatūrą artėjančiuose Vilniaus mero rinkimuose. Tad kolegų paragintas atstačiau savo narystę partijoje ir svarstau galimybę dalyvauti rinkimuose. Myliu Vilnių. Turiu patirties ir užsidegimo pakelti į naują lygį“, – tokį trumpą komentarą 15min pateikė M.Majauskas.

M.Majauskas kovo pradžioje suspendavo savo narystę Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) partijoje, kol bus išsklaidytos abejonės dėl kaltinimų seksualiniu priekabiavimu.

Partijos pirmininkas Gabrielius Landsbergis dėl „Info TV“ laidoje „Info diena“ paskelbtos informacijos kreipėsi į prokuratūrą, bet birželio pabaigoje tyrimas buvo nutrauktas, nes žurnalistai prokurorams neatskleidė šaltinio.

TS-LKD dar nėra paskelbę, kas iš jų partijos kandidatuos Vilniaus mero rinkimuose. M.Majauskas kandidatavo ir 2015 m. tiesioginiuose merų rinkimuose Vilniuje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius