Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2009 10 24

Naktinės gangsterių kronikos

Klaipėdoje klubinėtojai kviečiami į gangsterių vakarėlį.
/ Oksanos Školnajos/15min.lt nuotr.

Šeštadienį klube „Dr.Who“ spalio 24 d. organizuojamas „Gangsters and Sexy Divas“ renginys su ypatingosiomis šokėjų ir modelių agentūros „1st Agency“ pajėgomis.

Ant scenos pasirodys smokingais pasipuošę dendžiai ir gundančios jų meilužės. Pora „topless“ šokėjų neatsispirs pagundai nusimesti marškinėlius.

Vakarėlyje grožio ginklais žvangins ir Klaipėdoje rengiamos „1st Agency“ modelių bei šokėjų atrankos finalininkės.

„Šeštadienį suteiksime progą naktinėtojams išsitraukti juodus smokingus, stileiviškas skrybėles, „susilaižyti“ plaukus ir susiraityti juodus ūsiukus panosėje. Gangsterių merginos neapsieis be gilių iškirpčių, aukštakulnių, žibančių karolių ir kitų provokuojančių atributų. Prieš traukiant į klubą rekomenduojame namie surengti filmo „Krikštatėvis“ peržiūrą ir geriau susipažinti su mafijos veikla“, – patarė „Dr.Who“ komanda.  

Su naktiniais klubais, renginių organizatoriais Lietuvoje ir užsienyje dirbančios „1st Agency” atstovai neabejojo, kad „Gangsters and Sexy Divas“ linksmybių ruletė įsisuks greitai.

Klubo „Dr.Who” rezidentas DJ 2sys atvyksta su užvedančios muzikos arsenalu. Prie savo pulto žada vakarėlio vardo vertų šūvių.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius