Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 09 07

Naminukės kvapo šleifas demaskavo jos gabentoją

Rugsėjo 4-osios rytą Karaliaučiaus gatvėje dirbusių Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Magistralinių kelių priežiūros būrio pareigūnų dėmesį atkreipė pravažiuojantis „Audi 80“. Patrulius nustebino ne automobilio techninė būklė ar jo važiavimo maniera, bet kvapas, teigiama Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pranešime.
Naminukė
Naminukė / Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato nuotr.

Pravažiavus šiai transporto priemonei, paskui ją nusidriekė naminukės kvapo šleifas. Pareigūnai sustabdė automobilį ir jo bagažinėje rado 93 įvairias plastmasines talpas, pripildytas 306 litrais „ugninio“ vandens. Vienas indas buvo prakiuręs ir lašėdamas skleidė specifinį naminės degtinės kvapą.

Automobilį vairavo 32 metų šiaulietis S.M. Ekonominių nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai dėl neteisėto namų gamybos stiprių alkoholinių gėrimų gabenimo, turint tikslą realizuoti, pradėjo ikiteisminį tyrimą. Šis vyras už analogišką nusikalstamą veiką jau yra teistas. 2005 metų birželio mėnesį jis pareigūnų buvo sulaikytas Šiauliuose, Sevastopolio gatvėje, gabenantis 40 litrų naminukės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius