-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 07 09

Naminukės prekeivė teisinosi laukianti jubiliejų

Naminuke prekiaujanti klaipėdietė pareigūnams teisinosi tiek daug gėrimų namuose laikanti, nes šią vasarą laukianti net kelių didelių švenčių.
Moters namuose aptikti naminukės išpilstymo rakandai.
Moters namuose aptikti naminukės išpilstymo rakandai. / Klaipėdos VPK nuotr.

Klaipėdos vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai trečiadienį apsilankė Jotvingių gatvės gyventojos namuose. Paklausta, ar laiko naminę degtinę, 62-ejų metų moteris J.B. kuo ramiausiai iš palovio išrideno apytuštį penkių litrų talpos indą su specifinį kvapą skleidžiančiu skysčiu ir pareiškė turinti ne tik šio gėrimo, bet dar ir vyno bei šampano. Prekeivė teigė dokumentais galinti pagrįsti, jog šią vasarą jos šeimoje bus net trys jubiliejai ir anūko krikštynos. Šioms šventėms ji ir įsigijusi įvairių gėrimų.

Naminukės prekeivių istorijas apie užgriūvančias šeimos šventes pareigūnai girdi kone kasdien. Kad ši moteris pardavinėja naminukę išdavė prekeivio „komplektas“: dubenėlis su monetomis, išpilstymui paruošti tušti pusės litro talpos buteliukai bei piltuvėlis. Iš palovio pareigūnai išrideno dar apie 7 litrus į įvairios talpos indus supilto skysčio, skleidžiančio naminės degtinės kvapą. Moteriai gresia mažiausiai 300 litų administracinė bauda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius