Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 05

Nauja Druskininkų mero Ričardo Malinausko meilė – buvusi Viktoro Uspaskicho padėjėja Jurgita

Du kartus išsiskyręs Druskininkų meras Ričardas Malinauskas – nebe vienišas. Politikui draugiją palaiko daug jaunesnė buvusi Darbo partijos pirmininko, europarlamentaro Viktoro Uspaskicho padėjėja Jurgita Kasperavičiūtė.
Jurgita Kasperavičiūtė ir Ričardas Malinauskas
Jurgita Kasperavičiūtė ir Ričardas Malinauskas / „Facebook“/15min.lt/Juliaus Kalinsko nuotr.

Pirmuosiuose vieno leidinio puslapiuose jau prasidėjus rinkimų kampanijai dalinęsis savo patirtimi apie tai, kad iš tolo užuodžia moteris barakudas, du kartus išsiskyręs 49-erių metų Druskininkų savivaldybės meras ir Lietuvos socialdemokratų partijos vicepirmininkas R.Malinauskas neilgai mėgavosi viengungio titulu.

Beje, šį praėjusių metų gruodžio pradžioje išspausdintą straipsnį šiuo metu nagrinėja Vyriausioji rinkimų komisija, kaip galimą užslėptą kandidato į Druskininkų merus R.Malinausko politinę reklamą.

Kartu – vakarėlyje Vilniuje

Pirmą kartą Druskininkų caru neretai pavadinamas R.Malinauskas su J.Kasperavičiūte drauge pastebėti pernai metų gruodžio pabaigoje viename politikų vakarėlyje sostinėje.

R.Malinauskas naujosios draugės ieškojo neilgai. Šiomis dienomis šalia Druskininkų politiko R.Malinausko – naujoji draugė, odontologė Jurgita Kasperavičiūtė. Pora kartu lankosi vakarėliuose, oficialiuose Druskininkų savivaldybės renginiuose.

Pirmą kartą Druskininkų caru neretai pavadinamas R.Malinauskas su J.Kasperavičiūte drauge pastebėti pernai metų gruodžio pabaigoje viename politikų vakarėlyje sostinėje.

Apie tai suskubo parašyti ir minėtas leidinys savo interneto svetainėje. Žurnalistai pastebėjo ir naujosios kurorto mero draugės išorinį panašumą su ankstesnėmis jo žmonomis – Daiva ir Ineta.

Tačiau labai greitai iš interneto minėtas tekstas su bendra poros nuotrauka buvo išimta.

Nuotr. iš druskininkai.lt/Ričardas Malinauskas ir Jurgita Kasperavičiūtė naujojo sporto centro atidaryme
Nuotr. iš druskininkai.lt/Ričardas Malinauskas ir Jurgita Kasperavičiūtė naujojo sporto centro atidaryme

Pora pastebėta renginiuose Druskininkuose

Kad porą sieja artimi santykiai, galima daryti prielaidą ir pavarčius oficialioje Druskininkų savivaldybės interneto svetainėje sudėtą informaciją iš praėjusį savaitgalį Druskininkuose vykusių viešų renginių.

Praėjusį penktadienį Druskininkuose vyko Druskininkų padėkos šventė, kurioje buvo apdovanoti labiausiai bendruomenei nusipelnę žmonės ir iniciatyvos. Ponia Jurgita ir ponas Ričardas sėdėjo kartu ir linksmai leido laiką.

Rytojaus dieną pora kartu apsilankė ir naujai įrengto Druskininkų sportininkų rengimo centro atidarymo šventėje. Čia pora kartu sėdėjo tribūnose šalia kitų garbių svečių – ministro pirmininko Algirdo Butkevičiaus, Druskininkuose išrinktos Seimo narės Kristinos Miškinienės, Seimo pirmininkės Loretos Graužinienės sekretoriato vadovo, buvusio Specialiųjų tyrimų tarnybos vadovo Žimanto Pacevičiaus ir kitų.

Neneigė santykių

Telefonu ketvirtadienį susisiekus su pačia Jurgita Kasperavičiūtė, moteris sakė apie asmeninį gyvenimą nelabai norinti atvirauti, tačiau neneigė santykių.

– Ponia Jurgita, ar jūs esate naujoji Ričardo Malinausko draugė? Jūs abu lankėtės praėjusį savaitgalį Druskininkuose vykusiose šventėse. Iš viešų nuotraukų galima spėti, kad buvote kartu su meru R.Malinausku kaip pora?

– Na, taip, aš ten buvau, tuose renginiuose. Buvau su Malinausku, taip. Šito nesiginu. Tačiau apie asmeninį gyvenimą nenoriu kalbėti.

– Kaip jus įvardinti – mero draugė? Bičiulė?

– O čia jau jūs paties mero apie tai klauskit.

Tačiau Druskininkų savivaldybės vadovas su žurnalistais bendrauti nepanoro.

Viktoras Uspaskichas: „Nu gerai, sveikinu“

Žinia apie tai, kad buvusi pavaldinė šiuo metu yra tituluojama Druskininkų mero R.Malinausko drauge, ponui Viktorui akimirksniui atėmė žadą.

Apie buvusią buvusio Darbo partijos pirmininko Viktoro Uspaskicho padėjėją, medikę J.Kasperavičiūtę, Lietuvos visuomenė plačiau sužinojo 2006-aisiais, kai išvaizdi moteris, kaip rašė tuometinė spauda, nuvyko aplankyti Maskvoje nuo Lietuvos teisėsaugos besislapsčiusio Darbo partijos idėjinio vedlio.

Ketvirtadienį telefonu kalbintas V.Uspaskichas, paklaustas, ar prisimena buvusią padėjėją, buvo atviras: „Nu, prisimenu. O ką?“

Žinia apie tai, kad buvusi pavaldinė šiuo metu yra tituluojama Druskininkų mero Ričardo Malinausko drauge, ponui Viktorui akimirksniui atėmė žadą.

„Ar ne? Nu... Nu, ką aš galiu pasakyti? Nu gerai, sveikinu, čia jos asmeninis gyvenimas. Ji jauna, graži, jis – irgi. Tik sėkmės abiem palinkėsiu“, – teigė V.Uspaskichas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius