-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 07 17

Nauja magistrantūros studijų programa – „subalansuota“ dirbantiems studentams

Nuo ateinančio rudens Vytauto Didžiojo universiteto Politikos mokslų ir diplomatijos fakulteto Viešosios komunikacijos katedroje pradedamos vykdyti tęstinės Integruotos komunikacijos magistrantūros studijos. Jos bus ypač patogios dirbantiems žmonėms, norintiems įgyti žinių komunikacijos ir vadybos srityse.
Padiskutuoti su dėstytojais VDU studentai vėl galės ne tik auditorijose.
Naujoji VDU Viešosios komunikacijos katedros studijų programa išsiskiria lanksčiu studijų grafiku. / 15min.lt/Eriko Ovčarenko nuotr.

„Integruotos komunikacijos programoje sujungiami vadybos ir komunikacijos mokslai. Studentai sukaupia šių sričių specialistams būtinų teorinių žinių bagažą ir tuo pačiu įgyja efektyvaus darbo grupėse, projektų rengimo, koordinavimo įgūdžių, kurie palengvina prisitaikymą dabar itin reiklioje darbo rinkoje“, – sakė Integruotos komunikacijos programos vadovė, Viešosios komunikacijos katedros prof. Auksė Balčytienė.

Pasak akademikės, šiuo metu jaučiamas didelis tokių specialistų poreikis, nes organizacijoms neužtenka užsiimti vien tiesiogine veikla, svarbu pačioms inicijuoti visuomenės informavimo projektus. O juos profesionaliai parengti ir įgyvendinti gali specialiai tam paruošti Integruotos komunikacijos programos absolventai.

Privalumas – lankstus studijų grafikas

Viešosios komunikacijos katedros vedėjos dr. Kristinos Juraitės, analogiška dieninių studijų magistrantūros programa kasmet sulaukia didelio studentų susidomėjimo. Todėl neabejojama, kad tęstinės studijos bus dar populiaresnės, nes būsimiems studentams siūlomas lankstenis tvarkaraštis, nuotolinio mokymosi galimybė. Svarbu ir tai, kad vykdant šias studijas taikomasi prie individualių studentų poreikių, todėl jos ne tik patogesnės, bet ir patrauklesnės anksčiau bakalauro studijas baigusiems ir dėl didelio užimtumo magistro studijų nesiryžusiems pradėti žmonėms.

Į naująją studijų programą bus priimami įvairių krypčių bakalauro kvalifikacinius laipsnius įgiję universitetų absolventai. Atrenkant studentus daugiausia dėmesio bus kreipiama ne į baigtų mokslų kryptį, o į patirtį bei motyvaciją dirbti Integruotos komunikacijos specialistais.

Baigę 1,5 metų trukmės magistrantūros studijas absolventai galės dirbti ryšių su visuomene bendrovėse, viešojo sektoriaus institucijų komunikacijos poskyriuose, stambaus ir vidutinio verslo įmonėse komunikacijos vadybos srityje. Šios studijų programos absolventų žinios taip pat leis jiems dirbti tarptautinių organizacijų vidinės ir išorinės komunikacijos specialistais, ryšių su visuomene atstovais nevyriausybinėse organizacijose ir asociacijose.

Specialistus sėkmingai ruošia jau 10 metų

Vytauto Didžiojo universiteto Viešosios komunikacijos katedra turi dešimties metų magistrantūros studijų organizavimo patirtį. Čia organizuojamos dvi antrosios pakopos komunikacijos ir informacijos krypties studijų programos – Žurnalistika ir Integruota komunikacija. Daugiau nei 200 katedros absolventų sėkmingai dirba Lietuvos ir tarptautinėse žiniasklaidos organizacijose, ryšių su visuomene agentūrose, verslo kompanijose, viešojo ir nevyriausybinio sektoriaus institucijose, tęsia studijas politikos mokslų doktorantūroje. Viešosios komunikacijos katedroje dėsto tarptautiniu mastu pripažinti profesoriai ir docentai, profesinio darbo patirties turintys lektoriai bei kviestiniai profesoriai iš Lietuvos, Estijos, Norvegijos, Italijos, Vokietijos ir JAV.

Svarbi informacija

Tęstinės Integruotos komunikacijos magistratūros studijos vykdomos intensyviu būdu: paskaitos vyks kas antrą savaitgalį (penktadienį-šeštadienį). Studijų trukmė – 1,5 metai arba 3 semestrai. Baigusiems studijas suteikiamas komunikacijos ir informacijos magistro kvalifikacinis laipsnis. Studijų kaina – 3800 lt. semestrui. Prašymai priimami ir dokumentai registruojami nuo 2009 m. liepos 15 iki rugsėjo 25 dienos. Politikos mokslų ir diplomatijos fakulteto dekanate (Gedimino g. 44, 201 kab.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius