Karštas vasaros pasiūlymas! Prenumerata visai vasarai tik - 1,49 Eur.
Išbandyti
2023 10 26

Naujas protestuotojų lyderis Raimondas Šimaitis – kas jis toks?

Mitingo organizatorius, tinklaraštininku vadinamas Raimondas Šimaitis iki šiol itin aktyviai reiškėsi tik „Facebook“ erdvėje, kur nestokoja kritikos valdantiesiems, aštrių pasisakymų ir temų. 15min pasikalbėjo su juo ir pabandė išsiaiškinti, kas jis toks.

Mitingo organizatorius Raimondas Šimaitis prisistato kaip „tėvas, mokesčių mokėtojas. Ne politikas“. Savo paskyroje „Facebook“, kur aktyviai kritikuoja dabartinius valdančiuosius bei nevengia aštrių pasisakymų, jis prisistato esąs dykaduonis įmonėje Lietuvos Respublikos Seimas bei Kalėdos pusbrolis.

Kvietimą į mitingą aktyviai rėmė Lietuvos Šeimų sąjūdis ir juo susiję bei anksčiau sieti veikėjai, nesistemine save vadinanti žiniasklaida.

Tie, kurie pažįsta R.Šimaitį iš jo „Facebook“ paskyros, kurioje jis skelbia įrašus labai aktyviai ir gausiai, pamatę jį mitinge, nebūtų jo pažinę.

Raimondo Šimaičio „Faceboook“ paskyra
Raimondo Šimaičio „Faceboook“ paskyra

15min paklaustas, kokiu tikslu subūrė žmones. R.Šimaitis atsakė: „Kad žmonės nebūtų papildomai apmokestinti už tai, už ką jau sumokėjo du kartus. Gaudami atlyginimą mes sumokame mokesčius. Pirkdami, statydami namus mes mokame PVM. O dabar už tai, kad negyvename gatvėje, nesame kažkokie benamiai prie konteinerių, mus nori nubausti ir priversti mokėti visą likusį gyvenimą. Tai yra iš esmės neteisingas mokestis. Iš aš manau, kad jo tiesiog neturėtų būti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Reklama
Energetikos ekspertas: elektros sistema be smegenų – tarsi primityvus organizmas, nesiorientuojantis aplinkoje
Užsisakykite
15min naujienlaiškius