-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 07

Naujo baro atidaryme – nuo žalgiriečių iki Petruškevičiaus (nuotraukos)

Šeštadienį po laisvalaikio namų „Nautilus“ stogu duris atvėrė naujas „lounge“ stiliaus kokteilių baras „Black Pearl“.
Barmenų šou
Barmenų šou / Aliaus Koroliovo nuotr.

Šeštadienį baro durys buvo atvertos plačiajai visuomenei, tuo tarpu penktadienio vakarą įvyko neoficialus ir uždaras „Black Pearl“ atidarymo vakarėlis, į kurį rinkosi žinomi žmonės bei tokiais save laikantys veikėjai.

Dėmesys krypo į barmenus

Prie įėjimo visus svečius pasitiko dvi undinėlėmis virtusios merginos, kurios su visais norinčiais fotografavosi čia pat įrengtoje mini–studijoje. Kokteilių bare vykusį renginį vedė „Humoro klube“ išgarsėjęs Justas Jankavičius.

Vakarėlio metu kviestiniams svečiams pasirodymą surengė Vilniuje gyvenanti kamerūnietė Diane Meyo. Žavi tamsiaodė atliko kelias savo kūrybos dainas, o vakarą tęsė dainuodama Tracy Chapman bei kitų garsių JAV atlikėjų kūrinius. Dainininkė visus susirinkusiuosius ganėtinai sklandžia lietuvių kalba nuolat ragino atsipalaiduoti ir pradėti šokti, tačiau svečius kiek išjudino tik įspūdingas „Black Pearl“ barmenų pasirodymas.

Atvyko ne visi pakviestieji

Vakarėlyje buvo galima sutikti ir nedažnai viešumoje pasirodančius Kauno „Žalgirio“ atstovus. Komandos treneris Darius Maskoliūnas kaip įmanydamas vengė fotografų objektyvų, tuo tarpu ekipos legionieriai iš JAV Marcusas Brownas ir Travisas Watsonas, būdami dėmesio centre, jautėsi kur kas jaukiau. Į atidarymą pasikviesti krepšinio pasaulio atstovus veikiausiai padėjo tai, jog baro savininkas Mindaugas Plūkas anksčiau yra buvęs vienu iš „Žalgirio“ bendrasavininkių.

Į vakarėlį atvykęs Mantas Petruškevičius iškart sulaukė didžiulio ponių dėmesio, o pakviestųjų sąraše buvusi šiuo metu kūdikio besilaukianti Goda Alijeva baro šeimininkus dar prieš renginį perspėjo, jog vakarėlyje nedalyvaus dėl prastos savijautos.

Interjere – jūros motyvai

Baro interjere dominuoja juoda spalva, įdomų pojūtį sukuria ant sienų pritvirtinti didžiuliai veidrodžiai. Kadangi baras įsikūrė po „Nautilus“ stogu, čia juntami jūros motyvai: „Black Pearl“ įrengtas didžiulis akvariumas, o ant baro sienų pakabintuose ekranuose rodomi vaizdai iš jūros gyvenimo.

„Tai vieta, kur žmonės, gyvenantys ir dirbantys įtemptu ritmu, atėję paliks už durų kunkuliuojantį pasaulį, patogiai įsitaisys krėsle ir pasakys sau – aš nepasiekiamas ir esu ne ryšio zonoje“, – taip naujojo baro koncepciją piešia „Black Pearl“ šeimininkai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius