Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 23

Naujoje prekyvietėje – pirkėjų gausa (nuotraukos)

Šeštadienį ryte Vilniuje, Ukmergės gatvėje šalia SBA baldų salono pradėjusi veikti „Centrinė ūkininkų prekyvietė“ sulaukė nemažai žmonių dėmesio. Apie 12 val. kai kurie prekystaliai jau buvo ištuštėję, o į turgų atvykstantys žmonės vargiai rado kur pasistatyti automobilį.
Ūkininkų prekyvietėje galima įsigyti visą būtiniausių prekių krepšelį - pieno produktų, duonos, pyragų, daržovių, vaisių, mėsos, medaus ir panašių gėrybių.
Ūkininkų prekyvietėje galima įsigyti visą būtiniausių prekių krepšelį - pieno produktų, duonos, pyragų, daržovių, vaisių, mėsos, medaus ir panašių gėrybių. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

15min.lt kalbinti prekeiviai sakė, jog darbuojasi nuo 8 ar 9 valandos ryto. „Perka gerai“, – pasakojo medų pardavinėjęs Vytautas iš Ukmergės. Apie pietus jam buvo likę tik mažesni indeliai – po pusę kilogramo.

Tuo tarpu duonos prekystaliai jau buvo tušti. „Labiausiai perka duoną“, – sakė ekologiškais kepiniais prekiavęs Vytautas. „Mes patys auginam. Tėvukas turi ūkį. Patys kepam“, – pasakojo vyras. Pasak jo, produktų kainos – kaip parduotuvėje, tačiau ekologiškos duonos paklausa išties didelė. Ypač ją perka jaunimas.

Žmonių eilės driekėsi ne tik prie duonos ar medaus. Jie noriai pirko daržoves, mėsą. Taip pat naujoje prekyvietėje galima įsigyti medžio dirbinių, gėlių.

„Pirkom daržovių, mėsytės“, – 15min.lt sakė turguje su dukra sutikta Jolanta Paulauskienė. Ji sakė kad naujoji prekyvietė jai patiko, nes yra patogioje vietoje. „Ketinu čia apsilankyti rytoj ryte. Pas vieną ūkininką jau baigėsi šviežias pienas“, – sakė moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius