Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 10 03

Naujoji sąjunga kelia dvi kandidates rinkimuose į laisvas Seimo nario vietas

Naujoji sąjunga artėjančiuose rinkimuose į laisvas Seimo nario vietas kelia dvi kandidates, teigiama išplatintame pranešime spaudai. Vilniaus – Šalčininkų rinkimų apygardoje nuo Naujosios sąjungos kandidatuoja Česlava Stanul, o Šilalės–Šilutės rinkimų apygardoje socialliberalai kelia šilališkę, žurnalistę ir rašytoją Daivą Vaitkevičiutę – Rekašienę.
Naujoji sąjunga
Naujoji sąjunga / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

A.Paulauskas: Už naują kelią ir naujus veidus

Dabartinės Vyriausybės veiksmai žlugdo Lietuvą. Faktai akivaizdūs: ūkio nuosmukis toks, kokio nepatyrė nei mūsų kaimynės, nei kitos Europos sąjungos šalys. Tai naktinių reformų, besaikio mokesčių didinimo ir valdžios nenoro girdėti žmones pasekmė.

Akivaizdu, kad Lietuvai reikia naujo kelio: valdžios, kuri rūpintųsi ne tik turtingaisiais, bet visais šalies žmonėmis. Reikia teisingesnės Lietuvos, kurioje sunkmečio našta nebūtų užkraunama ant paprastų žmonių pečių.

Krizę galime ištverti tik visi kartu, solidariai. Deja, dabartinės Vyriausybės sprendimai pirmiausia gula ant paprastų žmonių. Ir nepatenkinti visi: pradedant smulkiaisiais verslininkais, bedarbiais, baigiant pensininkais, kurie gąsdinami mažesnėmis pensijomis.

Naujoji sąjunga griežtai pasisako prieš pensijų, socialinių išmokų mažinimą, prieš mokesčių didinimą ir bankų siautėjimą bei diktatūrą, prieš sprendimus, kurie verčia žmones palikti Lietuvą ir laimės ieškoti svetur. Reikia kurti naują – socialiai teisingą ir demokratišką – valstybę.

Mūsų keliamos kandidatės, Daiva Vaitkevičiutė – Rekašienė ir Česlava Stanul to siekia savo kasdieniu darbu bei bus žmonių paprastų žmonių gynėjos, kai bus išrinktos į Seimą.

Mūsų bendražygės yra drąsios, nesavanaudės ir ryžtingos moterys, gyvenančios ir dirbančios atitinkamai Šilalėje ir Šalčininkuose. Esu įsitikinęs, kad tik savo apygardoje gyvenantis ir dirbantis žmogus gali geriausiai atstovauti rinkėjus.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius