-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 25

Ne itin gudrus nusikaltėlis Kaune įžūliai apvogė saloną „Tarp gėlių“

Kauno policija ieško kol kas nenustatytos tapatybės jaunuolio, apiplėšusio saloną „Tarp gėlių“. Policijos darbą turėtų palengvinti parduotuvėje įtaisytų vaizdo kamerų užfiksuota medžiaga, kurioje puikiai matosi nusikaltėlio veidas.
Salono „Tarp gėlių“ stop kadras
Nusikaltėlį užfiksavo salone "Tarp gėlių" įrengtos vaizdo stebėjimo kameros. / Salono „Tarp gėlių“ stop kadras
Temos: 1 Kas vyksta Kaune

Į Savanorių prospekte esantį saloną trečiadienį vakare, maždaug 17 val., įėjo jaunuolis, kuris, apsimetęs, jog nori kažką įsigyti, kelias minutes kalbėjosi su pardavėja. Šiai nuėjus toliau nuo prekystalio, „pirkėjas“ nieko nelaukęs atsistojo į pardavėjos vietą ir išplėšė kasos stalčių. Skubėjęs vagišius griebė tik stambias kupiūras, kitas paliko kasoje.

„Tai pamačiusi, pardavėja puolė nusikaltėlį, tačiau jis moterį nustūmė ir išbėgo į lauką“, – pasakojo salono „Tarp gėlių“ savininkas Sigitas Mankus.

Apsaugos tarnybos darbuotojai prie parduotuvės atskubėjo per tris minutes, tačiau vagišiaus pėdos jau buvo ataušusios. Įtariamasis iš salono kasos pavogė 350 litų.

Salono „Tarp gėlių“ stop kadras /Įtariamasis nusikaltimo vietoje.
Salono „Tarp gėlių“ stop kadras /Įtariamasis nusikaltimo vietoje

„Iškart po vagystės kreipiausi į policiją ir jai perdaviau visą apsaugos kamerų nufilmuotą vaizdą. Nusikaltėlio veidas tikrai išskirtinis, tad manyčiau, kad jį surasti nebus sunku“, – šyptelėjo verslininkas.

 S.Mankus, paklaustas, ar iki šiol jam yra tekę susidurti su panašaus įžūlumo vagystėmis, prisiminė dar šviežią istoriją.

„Prieš dvi savaites į saloną įbėgo jaunuolis. Čiupo du alkoholio butelius ir jau norėjo bėgti, tačiau darbuotoja griebė už per petį permestos piniginės ir nutraukė jos rankeną. Į lauką išbėgęs vagis grįžo atgal ir pareikalavo grąžinti jo piniginę, nes joje buvo visi jo dokumentai. Kadangi jėgos buvo nelygios, vagis pasišalino ir su savo pinigine, ir su alkoholiu“, – teigė salono „Tarp gėlių“ savininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius