Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 10 13

Nebenaudojamus indus kviečia atiduoti „Caritui“

Per kelias dienas klaipėdiečiai į vieną parduotuvę sunešė tiek senų indų, kad šie vos telpa į šešias dėžes.
Gyventojai per kelias dienas sunešė nemažai senų indų,
Gyventojai per kelias dienas sunešė nemažai senų indų, / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Indai Caritas

Indų parduotuvių tinklas „Žana“ šią akciją rengia iki spalio 21 dienos. Visi surinkti indai  bus atiduoti organizacijai „Caritas“.  Atnešę senų indų, naujų jie gali įsigyti už pusę kainos. Būtina sąlyga – atnešti indai turi būti švarūs ir tinkami naudoti.

Panaši akcija jau vyko balandžio mėnesį. Anot Lietuvos „Carito“ atstovės ryšiams su visuomene Laimos Petraitytės, akcijos rezultatai pranoko lūkesčius.

„Per akciją, trukusią visą savaitę, surinkome apie 50 dėžių pusnaujų indų, kurie vėliau buvo išdalyti „Carito“ įstaigoms bei skurdžiai gyvenantiems žmonėms. Akcijai išsiplėtus po didžiuosius Lietuvos miestus, tikimės indų surinkti kur kas daugiau“, – džiaugėsi ji.

Atneštus senus indus už pusę kainos galima iškeisti į tos pačios rūšies naujus: lėkštes –  į lėkštes, stiklines – į stiklines, keptuvę – į keptuvę. Didesnis ir akcijos mastas – senus indus iki spalio 21 dienos gali atiduoti ne tik kauniečiai, bet ir Vilniaus, Klaipėdos, Panevėžio bei Šiaulių miestų gyventojai.

„Carito“ įstaigoms indų nuolat trūksta. Itin didelis stygius jaučiamas vaikų dienos centruose ir labdaros valgyklose. Anot L.Petraitytės, vaikų dienos centruose, sriubos valgyklose, senelių globos namuose indai dažniau sudūžta, o valgyti iš metalinio ar apdaužyto dubens niekas nenori, todėl parama būtų itin vertinama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius