-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 03 23

Vadovai nebesižavi idėja Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkciją paversti akcine bendrove

Klaipėdos uosto direkcijos vadovai kartu su specialistais ir kviestais ekspertais, sudėlioję pliusus ir minusus, nebesižavi pačių siūlyta idėja valstybės įmonę Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkciją paversti akcine bendrove, rašo „Verslo žinios“.
Klaipėdos valstybinio jūrų uosto generalinis direktorius E.Gentvilas teigė, kad jūra valstybės biudžetui duoda nemenkus pinigus.
Klaipėdos valstybinio jūrų uosto generalinis direktorius E.Gentvilas teigė, kad jūra valstybės biudžetui duoda nemenkus pinigus. / G.Kubiliūtės nuotr.

„Kyla daug klaustukų, ar būtų naudinga tapti akcine bendrove, nes didėtų mokestinė našta, gali kilti problemų dėl privataus kapitalo dalyvavimo valdant bendrovę. O dabar esančias problemas, pasirodo, galima spręsti keičiant įstatymus ir taip efektyvinti veiklą“, – sakė Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos generalinis direktorius Eugenijus Gentvilas.

Jo teigimu, kiltų klausimų ir dėl akcijų paskirstymo. Iki balandžio Uosto direkcija Susisiekimo ministerijai turi pateikti išsamų atsakymą dėl valstybės įmonių keitimo akcinėmis bendrovėmis. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius