Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2009 04 24

Negauna pažadėto piniginio prizo

Daugiau kaip du mėnesius laukęs ir jau kantrybę praradęs ukmergiškis Kazimieras Trota šią savaitę raštu kreipėsi į žirgų lenktynių „Sartai 2009“ rengėjus, reikalaudamas sumokėti jam piniginį prizą.
Piktavalė iš senolės pavogė 900 lt.
Pinigai / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Kaip rašo dienraštis „Lietuvos rytas“, šių metų vasario 7-ąją Dusetose vykusiose žirgų lenktynėse dalyvavęs K.Trota iki šiol negauna už tris pirmąsias vietas iškovotų prizų – daugiau nei 7 tūkstančių litų.

Vienas lenktynių „Sartai 2009“ rengėjų – viešosios įstaigos Respublikinės lenktyninių žirgų lygos direktorius Stanislovas Kėrys pripažino, kad šių varžybų prizininkams yra išmokėta tik dalis piniginių prizų. Jiems 25 tūkstančius litų pervedė Žemės ūkio ministerija. Lyga iki šiol iš Zarasų savivaldybės nesulaukia pinigų už šešis prizus – 31 tūkstančio litų. Tai – privačių rėmėjų paaukoti ir Vyriausybės prizui skirti pinigai.

Praėjusią savaitę S.Kėrys iš Zarasų savivaldybės gavo prašymą pasirašyti sutartis dėl numatomo pinigų pervedimo, tačiau atsisakė juos pasirašyti, nes kiekvieno prizo vertė sumažinta nuo 1000 iki 3000 litų.

Zarasų savivaldybės kaimo plėtros skyriaus vedėjas Rimantas Zavackas teigė, kad iki šiol negavo premjero A.Kubiliaus įsteigtam prizui skirtų 6 tūkstančių litų.  Jis pripažino, jog tokių nesusipratimų atsirado dėl to, kad šiemet lenktynes Dusetose rengė net trys šeimininkai: Zarasų savivaldybė, Respublikinė lenktyninių žirgų lyga ir Sartų žirgynas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius