Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2009 06 23

Neįtikėtinos Joninės: šampanas ir sumuštiniai su ikrais judrioje gatvėje

Du vilniečiai sugalvojo neįprastą pietavimo būdą. Atėjus pietų metui jie pietų stalą su vaišėmis išsinešė... į judrią gatvę.
E.Baranauskas ir V.Motiejūnas švenčia Jonines
E.Baranauskas ir V.Motiejūnas švenčia Jonines / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Antradienio popietę A.Goštauto gatvės praeiviai bei vairuotojai stebėjo neįprastą vaizdą: gatvėje, tarp šalikelėje pastatytų automobilių prie stalelio sėdintys du vyrai iš taurių gurkšnojo šampaną bei valgė sumuštinius su ikrais. Taip bendrovės „Carat“ darbuotojai Vaidotas Motiejūnas bei Evaldas Baranauskas sugalvojo atšvęsti Jonines bei abiejų jų gimtadienius.

Paklausti, kodėl pietums pasirinko ne žalią pievą prie Neries, o judrią gatvę, vaikinai prisipažino, jog nori viešumo.  „Peržengėme lietuvišką drovumą ir pasidarėme sau malonumą“, – sakė V.Motiejūnas.

Šampanas vaikiškas, be alkoholio. O ir už stovėjimo vietą susimokėjome.

Vaikinai, nenorėdami įsivelti į nereikalingus konfliktus, iš anksto pasirūpino savo pietų legalumu. „Šampanas vaikiškas, be alkoholio. O ir už stovėjimo vietą susimokėjome“, – rodydamas sumokėtą kvitą aiškino E.Baranauskas.

Vaikinų teigimu, tai jau antras bandymas surengti pietus gatvėje. „Norėjome tai padaryti praeitais metais, tačiau oras sutrukdė. Tikimės, kad tai bus graži kasmetė tradicija“, – sakė V.Motiejūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius