-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 09

Nemokamai konsultuos „Teisės klinika“

Tarptautinėje teisės ir verslo aukštojoje mokykloje jau nuo antradienio vilniečius priims „Teisės klinika“. Joje nemokamą pirminę teisinę pagalbą – teisinę informaciją, teisines konsultacijas, teisinius patarimus – teiks gabiausi, atsakingiausi studentai, vadovaujami dėstytojų, advokatų ir kitų aukštos kvalifikacijos specialistų.
Naujoje "Teisės klinikoje" vilniečiai galės gauti nemokamą teisinę pagalbą, o studentai - galimybę praktikoje pritaikyti teorines žinias.
Naujoje „Teisės klinikoje“ vilniečiai galės gauti nemokamą teisinę pagalbą, o studentai – galimybę praktikoje pritaikyti teorines žinias.

Sveikindama susirinkusiuosius į „Teisės klinikos“ atidarymą, aukštosios mokyklos direktorė Daiva Daugvilienė sakė, kad „Teisės klinika“ yra puiki treniruočių vieta studentams ugdyti, o dėstytojams realizuoti tuos praktinius įgūdžius, kurių nesuteikia teorija. Direktorė pabrėžė, kad teisinė pagalba ypač reikalinga aplinkinių mikrorajonų gyventojams. 

Tai savo sveikinimo kalboje paliudijo Viršuliškių seniūnas Vilius Pusčius, teigdamas, kad klinikoje miesto gyventojams bus parodytas kelias, kaip išspręsti savo problemas. Anot seniūno, tai ypač aktualu šiuo visiems mums sudėtingu laikotarpiu.

LR Seimo Teisės ir teisėtvarkos komiteto narys Vytautas Gapšys džiaugėsi gražia iniciatyva, kuri, anot jo, praplės ne tik studentų kompetenciją, bet ir bus naudinga visuomenei.

Sveikindama su šia gražia švente asociacijos Lietuvos žmogaus teisių lygos prezidentė Marija Nijolė Stačiokienė studentams linkėjo ištvermės, kantrybės, kūrybiškumo bei realizuoti savo gabumus.

Atidaryme dalyvavusi Vilniaus universiteto Teisės klinikos direktorė Vida Petrylaitė džiaugėsi dar vienos tokios klinikos įsteigimu, o dovanodama Teisės klinikos vadovui Svajūnui Visockiui LR konstituciją, siūlė pagalbą bei kvietė bendradarbiauti. 

„Teisės klinika“ pradeda dirbti nuo lapkričio 10 dienos antradieniais, trečiadieniais, ketvirtadieniais Tarptautinės teisės ir verslo aukštosios mokyklos (Laisvės pr. 58) 101 kabinete. Darbo laikas – nuo 15 iki 17 val. Teisinei pagalbai jau dabar galima registruotis šios įstaigos darbo valandomis tel. (8 5) 241 0111 arba el. paštu teises.klinika@ttvam.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius