Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 15

„Neo Group“ ir „Swedbank“ sutarė dėl 38 mln. eurų finansavimo

„Swedbank“ suteikė 38 mln. eurų finansavimą Klaipėdos LEZ bendrovei „Neo Group“, gaminančiai ir eksportuojančiai PET granules. Suteiktas finansavimas yra skirtas įmonės apyvartinėms lėšoms papildyti.
SENAS LOGO - NENAUDOTI Bendrovei "Neo group" suteikta didžiulė parama.
SENAS LOGO - NENAUDOTI Bendrovei "Neo group" suteikta didžiulė parama. / „Neo Group“ nuotr.

Šalia Klaipėdos įsikūrusi „Neo Group“ gamykla yra viena didžiausių aukščiausios kokybės PET granulių, naudojamų įvairioms vartojimo prekių pakuotėms, gamintojų Europoje.

Per 9 šių metų mėnesius bendrovės apyvarta/pradavimai siekė 856 mln.  litų arba 84% proc. daugiau negu per tą patį praėjusių metų laikotarpį.

„Atsigaunant eksporto rinkoms, plečiame veiklos apimtis, todėl jaučiame didesnį apyvartinių lėšų poreikį. Praėjusieji metai mums, kaip ir visam verslui, buvo nelengvi, tačiau su „Swedbank“ pavyko rasti tinkamus finansinius sprendimus ir tuomet, kai turėjome pertvarkyti įmonės veiklą, prisitaikant prie pakitusių ekonomikos realijų, ir dabar, kai žiūrėdami į ateitį, norime plėsti veiklos apimtis“, – sakė UAB „Neo Group“ generalinis direktorius Linas Bulzgys.

Per 9 šių metų mėnesius „Swedbank“ visiškai naujų paskolų sutarčių verslui sudaryta už 815 mln. litų.  Nors dėl nepakankamo naujų paskolų poreikio verslo paskolų portfelis nuo metų pradžios sumažėjo 2 procentais, trečiąjį ketvirtį jau buvo pastebimas atsigavimas. Šių metų liepos-rugsėjo mėnesiais „Swedbank“ Lietuvoje verslo paskolų portfelis išaugo 4 procentais.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius