-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 08 12

Neringa laukia poilsiautojų vertinimų

Norėdami pagerinti turizmo paslaugų kokybę, neringiškiai domisi poilsiautojų nuomone apie šį kurortą.
Neringoje vieni atostogautojai pramogauja, kiti tiesiog grožisi gamta.
Neringoje vieni atostogautojai pramogauja, kiti tiesiog grožisi gamta. / „15min” nuotr.
Temos: 1 Neringa

Jie dalija apklausų lapus viešbučiuose, laivuose, turistai taip pat gali atsakyti į elektroninės anketos, įdėtos Neringos savivaldybės tinklalapyje www.neringa.lt, klausimus.

Anot savivaldybės atstovės Sandros Vaišvilaitės, kol kas sulaukta tik keliolikos užpildytų anketų, todėl apibendrintų duomenų apie turistų komentarus ji dar negalėjo pateikti.

Apklausa vyks visą rugpjūtį, o mėnesiui pasibaigus bus apibendrinti duomenys ir paaiškės, kas žmonėms čia patinka, kuo jie nepatenkinti, ko dar pageidauja.

Anketoje teiraujamasi, kokiais tikslais poilsiautojas atvažiuoja į šį kurortą, kaip čia atvyksta, kur apsistoja, ką čia veikia, ar mano, kad Neringoje yra pakankamai paslaugų, ar tenkina jų kaina bei kokybė ir panašiai. Paskutinį kartą tokia apklausa buvo organizuojama prieš penkerius metus.
Gal mes, vietiniai, kažko nepamatome, nepastebime iki galo, o turistų nuomonę ne taip lengva išgirsti.
„Viskas keičiasi, dabar vėl norime sužinoti poilsiautojų nuomonę. Gal mes, vietiniai, kažko nepamatome, nepastebime iki galo, o turistų nuomonę ne taip lengva išgirsti“, – teigė S.Vaišvilaitė.

Anot jos, ši apklausa yra labai svarbi, nes bus stengiamasi atsižvelgti į atsakiusiųjų pageidavimus ir kažką tobulinti, keisti.

Pašnekovės nuomone, Neringoje vasarą paslaugų netrūksta, pagrindinis atostogautojų tikslas čia yra geras poilsis gamtoje. Čia organizuojami ir jogos užsiėmimai, šiaurietiškas ėjimas su specialiomis lazdomis, išvykos dviračiais ir panašiai.

„Pas mus netrūksta ir kultūrinių renginių. Pernai netgi sulaukėme atsiliepimų iš įvairių organizatorių, kad Neringa yra kultūros sostinė, – pasakojo Neringos savivaldybės atstovė S.Vaišvilaitė. – O triukšmo pas mus nėra, Neringoje niekada nebus kažkokių atrakcionų ar panašių dalykų“.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius