Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 09

Neringoje atsiras naujų informacinių stendų

Neringos savivaldybės administracija vykdo projektą „Viešosios turizmo infrastruktūros plėtra Neringoje“, kuriuo siekiama pagerinti turizmo infrastruktūrą Neringos savivaldybėje.
Informacinė lentelė Nidoje
Pasak Neringos savivaldybės administracijos specialistų, visoje Neringoje yra tik 16 vieno dizaino informacinių stendų. / I. Ozturhan/15min.lt nuotr.

Projekto metu bus parengtos ir statomos nuorodos, stendai, lentelės, kryptinės rodyklės. Jose bus pateikta informacija turistams apie lankytinus objektus visoje Neringoje.

Pasak Neringos savivaldybės administracijos specialistų, šiuo metu esančios viešosios infrastruktūros nepakanka, o esamų formą ir informaciją būtina koreguoti. Visoje Neringoje yra tik 16 vieno dizaino informacinių stendų.

Išsamios ir patrauklios informacijos apie teikiamas paslaugas pasigenda turistai, o kartais ir visai nežino apie kurią nors teikiamą paslaugą ar esantį paslaugų kompleksą. Turizmo bei poilsio užsiėmimų įvairovei atspindėti trūksta patrauklios sisteminės informacijos internete, dalomuose leidiniuose, stenduose su žemėlapiais, schemose, nuorodose.

Tinkamai parengta turizmo informavimo infrastruktūra leis turistams aplankyti daugiau turistinių objektų. Padidės jau esamų turizmo objektų žinomumas ir lankomumas.

Informaciniai stendai ir nuorodos bus pagaminti pagal suderintus eskizus ir sumontuoti atsižvelgiant į atliktą galimybių studiją „Neringos turizmo informacinių paslaugų sistemos plėtra“, parengtoje gavus ES struktūrinių fondų paramą.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius