Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 30

Neringoje Naujųjų šventė – su rogutėmis, netradiciniais fejerverkais ir žuviene

Penktadienį tikimasi sulaukti būrio Neringos gerbėjų, kuriems Naujųjų metų sutikimas šiame krašte – ne vienerius metus trunkanti tradicija.
Neringoje žadama daug linksmybių/
Neringoje žadama daug linksmybių. / Neringos savivaldybės nuotr.

Gruodžio 31 d. neringiškiai ir svečiai kviečiami į nemokamą koncertą Nidoje. Norinčius Naujuosius pasitikti triukšmingai, linksmins Algirdas Šuminskas su rokenrolo grupe ,,Keksi“ (Ryga).

Šių metų naujovė – koncertas Juodkrantėje. Drauge pasitikti Naujuosius metus Juodkrantėje kvies operos žvaigždė Vaidas Vyšniauskas (įėjimas nemokamas).

Priartėjus vidurnakčiui Nidoje, aikštėje prie Neringos savivaldybės susirinkusius sveikins meras Vigantas Giedraitis. Apie atėjusius Naujuosius skelbs ne tik tradiciniai, bet ir Sodų fejerverkai. Kad šalta nebūtų, visi bus pakviesti šokti ir vieną kitą dainą kartu su svečiais iš Latvijos uždainuoti. Linksmybių netrūks ir Juodkrantėje. Naujuosius norintys šiek tiek ramiau sutikti, visuomet laukiami Preilos ir Pervalkos gyvenvietėse.

Tradiciškai, sausio 1 d., visi kviečiami burtis aplink šventinę eglę Nidoje, kur neringiškiai ir svečiai bus vaišinami kuršietiška žuviene. Linksmybes pratęsti kvies kaimo kapela „Joldija“ ir folkloro ansamblis „Giedružė“.

Ketinančius atvykti į Neringą šio krašto savivaldybė ragina kartu su savimi pasiimti slides, rogutes ar snieglentes bei išbandyti slidinėjimo trasas Nidoje bei Juodkrantėje.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius