Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 07 22

Netekęs ministro portfelio R.Dagys išrinktas Seimo komiteto pirmininku

Netekęs socialinės apsaugos ir darbo ministro portfelio konservatorius Rimantas Dagys trečiadienį išrinktas Seimo Socialinių reikalų ir darbo komiteto pirmininku.
Rimantas Jonas Dagys
Rimantas Jonas Dagys / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

R.Dagys šiame poste pakeis partijos kolegą Donatą Jankauską, kurį prezidentė Dalia Grybauskaitė trečiadienį paskyrė socialinės apsaugos ir darbo ministru.

Komiteto pirmininką dar turi patvirtinti Seimas.

R.Dagys Socialinės apsaugos ir darbo ministerijai vadovavo nuo praėjusių metų pabaigos, kai buvo sudarytas Andriaus Kubiliaus vadovaujamas ministrų kabinetas. Pastaruoju metu R.Dagio ir jo vadovaujamos ministerijos veiklą smarkiai kritikavo prezidentė D.Grybauskaitė. Ji teigė pasigendanti politinės valios priimant svarbius sprendimus, ministerija esą neatsako už galutinį rezultatą tų reformų, kurios turėtų šiuo metu rastis ir yra būtinos Lietuvai.

„Nuosaikumo stoka, politinis blaškymasis Vyriausybėje kelia abejonių, jog struktūrinės reformos yra nevykdomos“, – valstybės vadovės poziciją yra išsakęs jos atstovas spaudai Linas Balsys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius