Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 03

Nuo naujų metų atpigo asmens tapatybės kortelė, pasas pabrango

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Migracijos valdyba (Vilniaus migracijos valdyba) praneša, kad nuo šių metų sausio 1 d. piliečiams suteikta teisė rinktis asmens dokumentus - galima turėti asmens tapatybės kortelę arba pasą, norintieji gali įsigyti abu dokumentus.
Pasas
Pasas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Vilniaus migracijos valdyba taip pat  informuoja piliečius, kad nuo šių metų sausio 1 d. įsigaliojo nauja rinkliava už asmens tapatybės kortelės ir Lietuvos Respublikos paso išdavimą.

Dabar asmens tapatybės kortelės kaina ją gaunant (keičiant) bendra tvarka yra 30 Lt, įsigyjant per penkias darbo dienas – 70 Lt, per vieną darbo dieną – 110 Lt. Paso kaina jį gaunant (keičiant) bendra tvarka yra 150 Lt, įsigyjant per penkias darbo dienas – 200 Lt, per vieną darbo dieną – 250 Lt.

Už asmens tapatybės kortelės išdavimą (keitimą) vaikams iki 18 metų, taip pat asmenims, kuriems sukako senatvės pensijos amžius, imama 15 Lt valstybės rinkliava, už paso – 75 Lt. Jei šie asmenys pageidauja įsigyti asmens tapatybės kortelę ir pasą, rinkliavos dydis 50 proc. sumažinamas tik už vieno iš dokumentų išdavimą ar keitimą bendra tvarka. Dokumentą išduodant skubos tvarka, mokama visa kaina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius