-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 12 12

Nuotaikos terapija su Lauryn Hill dainomis

Neeilinė galimybė pasiklausyti pastaruoju metu nebekoncertuojančios „The Fugees“ vokalistės Lauryn Hill dainų penktadienį laukia naktinio klubo „Dr.Who“ lankytojų.
Lauryn Hill
Lauryn Hill / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauryn Hill

Čia vyksiančiame gyvo garso koncerte žymiosios soul dievaitės kūrybą atliks muzikinio projekto „Tribute to Lauryn Hill“ dalyviai: vokalistė Daiva Starinskaitė, bosistas Domas Aleksas bei gitaristas Paco.

Rudenį sostinės klubuose pristatytas akustinis pasirodymas jau spėjo susilaukti didelių muzikos gerbėjų simpatijų. Uostamiestyje gruodžio 12 d. įvyks šios programos premjera Vakarų Lietuvos publikai.

Anot koncerto organizatorių, šios dienos renginys – tai savotiška muzikinė nuotaikos terapija, padėsianti pamiršti ne tik šlapias gatves, bet ir globalines problemas. Vieniems tai primins seniai girdėtas melodijas, kiti turės galimybę pasiklausyti milijonus gerbėjų pasaulyje turinčios dainininkės kūrybos, o treti – pasimėgauti originaliomis soul muzikos improvizacijomis.

„Tai, ką kūrė ir kaip atliko savo dainas legendinė Lauryn Hill galimą drąsiai vadinti tikra soul (lietuviškai – sielos) muzika: žemas balsas, lengvi ritmai bei asmeninių atlikėjos išgyvenimų kupini tekstai iš tiesų jaudina ir griebia už širdies“, – teigė organizatoriai.

Pasirodymo metu Daiva, Domas ir Paco susirinkusiems gerbėjams atliks ne tik su Lauryn Hill balsu labiausiai asociacijas keliančius kūrinius „Ready Or Not“, „Killin' Me Softly“, „Turn The Lights Down Low“, bet ir dainas iš solinių albumų bei su kitais atlikėjais įrašytų hitų versijas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius