Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 16

Nustatytos populiariausios Klaipėdos stotelės

Paskaičiuota, kuriomis Klaipėdos miesto stotelėmis keleiviai naudojasi dažniausiai bei rečiausiai.
Klaipėdoje konfliktų tarp keleivių ir vairuotojų padaugėjo įvedus naują lipimo į autobusus sistemą.
Populiariausia autobusų stotelė yra Bibliotekos. / G.Kubiliūtės nuotr.

Nuo rugsėjo mėnesio įvedus tvarką, kad kiekvienas keleivis, turintis elektroninį terminuotąjį ar kartinį bilietą, privalo jį glausti prie elektroninio skaitytuvo, atsirado galimybė tikru laiku matyti informaciją apie keleivių srautus, konkrečių maršrutų ir stotelių populiarumą.

Rugsėjo ir spalio informacijos dar nelaikoma labai patikima, kadangi buvo ir technikos gedimų, ne iš karto formavosi naujas keleivių įgūdis. Lapkričio mėnesio duomenis laikomos jau gana patikimais.

Populiariausios stotelės lapkritį buvo Bibliotekos (27147 keleivių), Atgimimo (22525), Turgaus (20148). Mažiausiai keleivių per lapkritį užfiksuota Viaduko (1 keleivis), Medienos (2 keleiviai), 2-osios Melnragės (2 keleiviai) stotelėse. Viso keleivių per lapkričio mėnesį – daugiau nei pusę milijono.

Šie skaičiai rodo ne absoliutų įlipusių keleivių kiekį, o proporcijas, nes dalis keleivių dar naudojasi popieriniais bilietais. Todėl bendras keleivių skaičius stotelėse yra proporcingai didesnis.

Klaipėdos keleivinis transportas ir toliau stebi bei analizuoja keleivių srautus. Sukaupę ilgesnio stebėjimo rezultatus, matydami ir sezoninius keleivių skaičiaus maršrutuose svyravimus, įmonė  galės priimti pamatuotus sprendimus dėl tolimesnio visuomeninio transporto sistemos Klaipėdos mieste tobulinimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius