Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 22

Nutrauktas tyrimas dėl pasikėsinimo į E.Gentvilą

Prokurorai nerado pakankamai duomenų ir nutraukė tyrimą dėl pasikėsinimo į Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos vadovą Eugenijų Gentvilą.
Eugenijus Gentvilas
Eugenijus Gentvilas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo  skyriaus prokuroras Ruslanas Ušinskas priėmė nutarimą nutraukti ikiteisminį tyrimą baudžiamojoje byloje dėl nusikaltimų žmogaus gyvybei.

Tyrimas dėl rengimosi nužudyti E.Gentvilą prokuratūroje  buvo pradėtas praėjusių metų gruodžio 17-ąją, gavus jo pareiškimą. 

„Ikiteisminio tyrimo metu, atlikus visus būtinus veiksmus, nesurinkta duomenų, patvirtinančių, kad pareiškėjo atžvilgiu būtų rengiamasi įvykdyti nusikalstamą veiką, numatytą Baudžiamojo kodekso 21 str. 1 dalyje  ir 129 str. 1 dalyje“, – sakė nutarimą nutraukti tyrimą priėmęs prokuroras R.Ušinskas.

Todėl ikiteisminis tyrimas nutrauktas nesant objektyvių ir neginčijamų duomenų, kad buvo rengiamasi įvykdyti nusikaltimą. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius