Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 05

Olandų atrakcionai iškraustyti iš Palangos

Naktį į šeštadienį iš Palangos pajudėjo vilkikų karavanas su olandų atrakcionais, iš kurių viename rugpjūčio viduryje daugiau nei valandą žemyn galva kabojo devyni žmonės.
Pagarsėję Palangos atrakcionai sekmadienį ėmė kraustytis.
Palangos atrakcionai / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.
Temos: 2 Atrakcionai Palanga

Tiesa, pastarasis atrakcionas su dar vienu liko Palangoje.

Leidimus kurorto centrinėmis gatvėmis važiuoti sunkiasvoriam transportui Palangos savivaldybė išdavė praėjusį penktadienį baigiantis darbo dienai, rašo „Lietuvos rytas“.

Anot dienraščio, atrakcionus vežantys vokiečiai skubėjo, nes nuo šeštadienio atrakcionai jau turėjo veikti Rygoje.

Atrakciono parko išsikraustymas šeštadienį truko iki paryčių. Iš viso buvo išvežta beveik 20 priekabų su įranga.

Atrakciono parko išsikraustymas šeštadienį truko iki paryčių. Iš viso buvo išvežta beveik 20 priekabų su įranga.

Šeštadienį ryte ištuštėjusiame atrakcionų parke J.Basanavičiaus gatvėje liko stovėti du bendrovei „Leander LTU“ priklausantys atrakcionai „Move it“ ir „Octopussy“, kuriuos praėjusią savaitę areštavo Vilniaus 3-iasis apylinkės teismas.

Bet antstoliui aprašant areštuojamą olandų turtą, bendrovei „Leander LTU“ atstovaujanti advokatė Jelena Pališaitienė turto apraše pažymėjo, jog šie du atrakcionai nėra „Leander LTU“ nuosavybė.

Tuo metu nukentėjusių vaikų tėvams atstovaujanti vilnietė advokatė Simona Selelionytė tikina, kad pavojingų įrenginių registre šie atrakcionai yra užregistruoti „Leander LTU“ vardu.

„Jei bandant paslėpti areštuojamą turtą buvo atlikti kokie nors notariniai sandoriai perleidžiant turtą, tokių patvirtinimų aš nemačiau“, – sakė S.Selelionytė.

Advokatė tvirtino iki šiol nesulaukusi jokio raštiško patvirtinimo, kad olandų atrakcionai ir jų veikla yra apdrausta 2 mln. eurų suma.

„Telefonu man buvo pranešta, kad vokiečių draudikai žino apie įvykusią nelaimę ir yra pasiruošę nukentėjusiesiems sumokėti kompensacijas. Jei taip, gal nereikėtų ir jokių teismo procesų. Tačiau jokių tai patvirtinančių dokumentų nesulaukiau“, – sakė S.Selelionytė.

Teismui rengiamą tėvų civilinį ieškinį papildys atrakcione labiausiai nukentėjusios trylikametės iš Kaišiadorių tėvai. Advokatė S.Selelionytė teigia, kad anksčiau minėta 40 tūkst. litų prašomų kompensacijų suma neabejotinai išaugs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius