Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2018 12 29

Olimpietis Jevgenijus Šuklinas sieks Visagino mero posto

Kalėdų išvakarėse paaiškėjo dar vienas kandidatas 2019-ųjų savivaldybių rinkimuose. Kartu su visuomeniniu komitetu „Visaginas – tai mes“, Visagino mero posto sieks daugkartinis Europos ir Pasaulio čempionatų prizininkas, Londono olimpiados vicečempionas, kanojininkas Jevgenijus Šuklinas, rašoma spaudai išplatintame pranešime.
Jevgenijus Šuklinas
Jevgenijus Šuklinas / Asmeninio archyvo nuotr.

Apie kandidatavimą olimpietis paskelbė savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje, žadėdamas vystyti miestą bei jo atominę istoriją taip, kad jis būtų žinomas ne tik Lietuvoje, bet ir pasaulyje.

„Aš tikiu, kad Visaginas taps tokiu miestu, kuriame mes matysime ne tik savo, bet ir savo vaikų ateitį. Tikiu ir žinau, kaip tai padaryti“, – rašė J.Šuklinas.

Jaunosios kartos politikus vienijantis judėjimas „Visaginas – tai mes“ 2015 metais sulaukė didžiausio visaginiečių palaikymo. Surinkęs 1985 rinkėjų balsus, šiuo metu taryboje jis užima 9 vietas ir 2019 metais sieks sudaryti valdančiąją daugumą. Norint įgyvendinti rinkiminę programą bei pasiekti užsibrėžtų tikslų, jiems, pasak, J.Šuklino, teks susidurti su ne ką mažiau aršia rinkimine kova, kuri vyks ne su tiesioginiais politiniais oponentais, bet galimai su priešiškų jėgų įsikišimu, propaganda ir „netikromis naujienomis“.

„Šiomis dienomis jaučiu nuolat augantį spaudimą. Esu šmeižiamas anoniminiuose interneto resursuose, prieš mane naudoja juodas PR’o technologijas. Jų tikslas yra skaldyti mus, visaginiečius, sėti pyktį ir nepasitikėjimą, todėl kviečiu labiau pasitikėti vieni kitais, žmonėmis, kuriuos pažįstame, netikėti nežinomais pranašais bei jų pasakomis. Didžiulis spaudimas motyvuoja mane stengtis dar labiau. Jau šiandien matau, kad mano rinkiminė kova bus laibai sunki, ji pareikalaus daug jėgų ir jūsų palaikymo, kurio labai prašau“, – savo paskyroje sakė J.Šuklinas.

Šių metų gruodžio pradžioje LRT paskelbė, jog Valstybės saugumo departamentas dėl galimo priešiškų jėgų kišimosi į Savivaldybių rinkimus ypač stebi situaciją Klaipėdoje, Visagine ir Vilniuje.

Šiuo metu, apie savo kandidatavimą į Visagino mero postą jau yra pasiskelbę trys kandidatai. Dabartinė merė Dalia Štraupaitė (Lietuvos laisvės sąjunga), buvęs Visagino savivaldybės administracijos vadovas Andrius Bukauskas (Lietuvos socialdemokratų partija) ir Erlandas Galaguz, „Visagino būsto” direktorius (Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius