-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 12 12

Paauglių avarijoje pražudyto pareigūno našlė pati renka įrodymus: „Niekas nieko nesako“

Prieš mėnesį paauglių sukeltoje avarijoje Rūdiškėse, Trakų rajone, žuvusio policijos pareigūno Sauliaus Lipskio našlė, stebėdama, kaip jos akimis, vangiai vystosi tyrimas, pati ėmėsi iniciatyvos. Į jos viešą kreipimąsi atsiliepė keli liudininkai, atsiuntę nuotraukų.

Pareigūno gyvybę pasiglemžusi avarija įvyko lapkričio 11-osios rytą. Tą rytą pranešta, kad per dviejų automobilių susidūrimą vienas jų įsirėžė į namą. Žuvo nuosavu mikroautobusiuku ne tarnybos metu važiavęs Trakų komisariato vyriausiasis tyrėjas Saulius Lipskis.

Skirmanto Lisausko / BNS nuotr./Atsisveikinimo akimirkos
Skirmanto Lisausko / BNS nuotr./Atsisveikinimo akimirkos

Išaiškėjo, kad kitame ekipaže važiavo paaugliai. Jų vairuojamas BMW, kaip matyti iš vėliau išplatinto vaizdo įrašo, nesustojo ties ženklu „STOP“ ir įvažiavo į kelių sankirtą, nepraleisdamas pagrindiniu keliu važiavusio mikroautobuso „Volkswagen“.

Nuo smūgio į išdužo langai, vienas automobilis užsidegė, kitas po susidūrimo rėžėsi į namą. Ši avarija, atėmusi pareigūno gyvybę, visuomenėje sukėlė didžiulį atgarsį.

VIDEO: Video: tragiška avarija, per kurią žuvo pareigūnas

Netrukus išplito ir vaizdo įrašas, kurį padarė ir vienas iš BMW ekipažo narių. Iš įrašo matyti, kad automobilį valdęs paauglys nesilaikė kelių eismo taisyklių.

Per mėnesį – nei skambučio, nei žinutės

Prabėgus mėnesiui po avarijos S.Lipskio našlė Stanislava Lipskienė savo feisbuke kreipėsi į liudininkus prašydama pasidalinti turima informacija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius