Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 03 02

Pagal naujo dizaino paviljonų projektus Vilniuje atsiras trys naujos kavinės

Vilniaus savivaldybė artimiausi metu skelbs konkursus gaminti tris didesnius paviljonus, kuriuose jau šią vasarą bus galima įrengti kavines ir dviračių nuomos punktus. Naujieji kavinių pastatai atsiras Tymo kvartale, Subačiaus g. esančioje apžvalgos aikštelėje bei Kosciuškos gatvėje, virš Neries krantinėje esančio elingo.
Vizualiniai sprendiniai mažosios prekybos vietoms.
Vizualiniai sprendiniai mažosios prekybos vietoms.

„Esame numatę tris gražias miesto vietas, kuriose jau šią vasarą galėtų atsirasti patrauklios kavinės vilniečiams ir miesto svečiams. Šių kavinių dizainas bus toks pats, kaip ir naujųjų miesto paviljonų, kuriais ketinama keisti šiuo metu Vilniuje esančius kioskus, tik plotas bus didesnis – tinkamas kavinės veiklai“, – sakė Vilniaus meras Artūras Zuokas.

Skelbiant konkursą dėl statinių gamybos, taip pat bus skelbiamas šių statinių nuomos konkursas. Planuojama, kad sutartys su verslininkais, įrengsiančiais kavines, bus sudaromos 5 metams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius