Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 06 23

Pajūryje Jonines kviečiama švęsti arčiau dangaus

Klaipėdos naktinis klubas „Dr.Who“ stebėti šventinių laužų bei ieškoti paparčio žiedo kviečia iš aukščiausiai visoje Vakarų Lietuvoje įsikūrusios lauko terasos. Čia kartu pasitikti trumpiausios metų nakties antradienį specialiai iš Vilniaus atvyksta house muzikos pionieriai didžėjai Deep Inc.
Klaipėdoje Jonines drauge atšvęsti kviečia house muzikos pionieriai didžėjai Deep Inc.
Klaipėdoje Jonines drauge atšvęsti kviečia house muzikos pionieriai didžėjai Deep Inc.

Kiekvieną saulėtą dieną sutikdami ovacijomis „Dr.Who“ organizatoriai džiaugiasi, jog klaipėdiečiai ir miesto svečiai vis dažniau gali apsilankyti terasoje, kur stengiamasi kiekvieną vakarą padaryti ypatingu.

„Jei oro sąlygos tinkamos, paprastai čia jau nuo 11 val. ryto galima užsukti išgerti kavos ar papietauti, o vakare kartu su draugais pasimėgauti vynu skambant lengvai lounge muzikai, kurią parenkai gyvai grojantys didžėjai, - teigė „Dr.Who“ atstovai, - Norime, kad mūsų lankytojai gautų visokeriopą malonumą, tad iš 70 metrų atsiveriantiems pajūrio peizažais visada pateikiame ir garso takelį, kurį kuria gyvi atlikėjai arba didžėjai.“

Anot organizatorių, per Jonines nuspręsta pasikviesti ką nors ypatingo bei senai girdėto – tam tinkamiausi pasirodė house muzikos plokšteles sukantys vilniečiai Deep Inc., kurie bus pirmieji svečiai prie didžėjaus pulto terasoje.

Du broliai - Tadeu Nice ir Domino - puoselėja kokybišką soulful garage ir deep house muziką Lietuvoje. Dėl savo meilės ir neblėstančios aistros deep soul garsams, jau dešimtmetį jie yra žinomi kaip lyderiaujantys Vilniaus underground house didžėjai.
 
Deep Inc paliko įspaudą Lietuvos klubinėje istorijoje ne tik pristatę būrį žvaigždžių iš viso pasaulio, bet ir sukūrę puikiai įvertintus remiksus tokioms įrašų kompanijoms kaip "Tejal", "Camio" ar "Seamless", o brolių remiksuotas Rachel Claudio kūrinys "Gotcha" pateko į kompanijos "Jaffa Music" kompiliaciją, iškart užkopusią į 1-ąją vienos rimčiausių house parduotuvių internete „Traxsource" topo vietą.

Duetą apšildys klubo „Dr.Who“ bei terasos didžėjus-rezidentas 2sys, kuris, beje, yra tikras lounge stiliaus gerbėjas, savo įrašų kolekcijoje turintis galybę vadinamos saloninės muzikos.

Nusileidus saulei veiksmas persikels į patį klubą, kur prie kolektyvo iš Vilniaus prisijungs ir kiti klubo rezidentai.

Renginio pradžia - 19 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius