Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 17

Pajūryje – ledinis „Jager Vibrations” šėlsmas

Šeštadienį į uostamiestį atkeliauja išskirtinis šokių muzikos renginys „Jager Vibrations”. Ledinių pojūčių naktis vyks „Švyturio menų doku”.
Erica Jennings
Vakarėlyje dalyvaus ir E.Jennings su V.Diawara. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Renginio sumanytojai – renginių organizatoriai „Force Major” – ilgą laiką stebėjo Lietuvos klubinės kultūros gyvenimą ir renginių ciklu „Jager Vibrations” ledinių pojūčių naktis” nusprendė praskaidrinti Klaipėdos naktinį gyvenimą.

Renginyje į vieną vietą suburti savo srities profesionalai. Susirinkusiųjų kraują kaitins net aštuoni klubinės kultūros guru: „NO DJ`s” projektas su Viktoru Diawara ir Erica Jennings, „The Soulhopers”, „Filtered Tools”, „Sounds Engineers” su Akwili, Manfredas, Vidis, „Deep Inc.” ir Saulty. Visi atlikėjai ruošia specialiai šiam renginiui skirtą programa.

Viena iš vakarėliu ciklo „Jager Vibrations” ledinių pojūčių naktis" pagrindinių idėjų – įsikurti netradicinėse erdvėse. „Švyturio menų dokas” buvo pasirinktas neatsitiktinai. „Be abejo, tikimės ir didelio renginio dalyvių susidomėjimo, tad reikia pagalvoti ir kur sutalpinti visus norinčius patekti į „Jager Vibrations” ledinių pojūčių naktį”.

Bilietus galima įsigyti visose „Tiketa” bilietų platinimo vietose. Bilieto kaina – nuo 20 litų. Jie renginio dieną brangs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius