Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 12 27

Palangiškį papiktino nepagarba BMW automobiliams: „Kažkoks vyras nusišlapino ant mano mašinos“

BMW automobilių vairuotojus pastaruoju metu keiksnoja, kas netingi. Skrydžiai į viešojo transporto stoteles, stulpus, medžius, apsaugines tvoras, – dažnai žiniasklaidos eskaluojamos nelaimės. Nesibaigiantys šių galingų mašinų nesuvaldymo pavyzdžiai jau tapo internetinių pajuokų objektu. Nemirsetoje vienas vyras nusprendė savaip išreikšti savo nuomonę: ėmė ir nusišlapino ant BMW automobilio.
Nepagarba BMW vairuotojams: vyras nusišlapino ant automobilio
Nepagarba BMW vairuotojams: vyras nusišlapino ant automobilio / Skaitytojo Aivaro nuotr.

Tarsi atpirkimo ožiu tapęs BMW stovėjo automobilių stovėjimo aikštelėje Nemirsetoje (Palangos dalis), prie Baltijos jūros. Jo savininkas – niekuo dėtas, nepagarbų veiksmą mobiliuoju telefonu užfiksavęs palangiškis Aivaras.

Vaikinas liko nustėręs nepažįstamo vyro poelgiu, iš kurio burnos neskriejo nieko kito, kaip tik keiksmažodžiai, skirti visiems šios markės automobilių vairuotojams.

Skaitytojo Aivaro nuotr./Nepagarba BMW vairuotojams: vyras nusišlapino ant automobilio
Skaitytojo Aivaro nuotr./Nepagarba BMW vairuotojams: vyras nusišlapino ant automobilio

„Grįžau iš paplūdimio į aikštelę ir pamačiau, kaip kažkoks pusamžis vyras šlapinasi ant mano BMW automobilio. Jis buvo akivaizdžiai neblaivus. Išplūdo mane necenzūriniais žodžiais. Ėmė šaukti, keikti visus BMW vairuotojus. Neva, mes tik to verti“, – kuriozišką istoriją papasakojo Aivaras.

Išsitraukęs mobilųjį telefoną, jis ėmė fiksuoti nepagarbų poelgį. Kiek išsigandęs, nepažįstamasis vyras įsėdo į šalia stovėjusį savo automobilį ir pasišalino. Viską stebėjo ir kiti jo kompanijos nariai. Niekas viešosios tvarkos pažeidimo nestabdė. 

Aivaras buvo pasiruošęs kreiptis į policiją. Bet vėliau apsigalvojo: tai tebus laiko gaišimas. Paklaustas, ką jis pats, kaip BMW vairuotojas, mano apie internetinius juokelius, vaikinas patikino šios markės automobilį vairuojantis jau trejus metus ir jokių autoįvykių nėra turėjęs.

„BMW – galingi automobiliai. Norint juos suvaldyti, reikia turėti nemažai patirties. Pati transporto priemonė turi būti techniškai tvarkinga. Ir vairuoti ją reikia su protu. Dalyvavau slalomo varžybose – žinau, ką BMW gali“, – patikino Aivaras.

Kaip pavyzdį jis pateikė gruodžio 26 dieną Šventojoje vykusį BMW mėgėjų suvažiavimą. Kolonoje Šventosios link judėjo apie šimtas šios markės automobilių, tačiau keletas mažiau patyrusių jaunų vairuotojų sugebėjo sukelti avariją.

Vėlų šeštadienio vakarą, apie 23 valandą, netoli Šventosios susidūrė penki BMW. Vienas jaunuolis nesuvaldė savo mašinos ir trenkėsi į priekyje važiavusios transporto priemonės galą. Ši, savo ruožtu, „sustūmė“ kitus tris BMW.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius