Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 06 19

Palangoje atidaroma tarptautinė stovykla akliems ir silpnaregiams vaikams

Palangoje, Monciškėse, pirmadienį dvyliktą kartą atidaroma stovykla akliems ir silpnaregiams vaikams iš Lietuvos, Lenkijos, Latvijos ir Ukrainos, pranešė organizatoriai.
Palangoje atidaroma stovykla akliems ir silpnaregiams vaikams iš Lietuvos, Lenkijos, Latvijos ir Ukrainos, pranešė organizatoriai.
Palangoje atidaroma stovykla akliems ir silpnaregiams vaikams iš Lietuvos, Lenkijos, Latvijos ir Ukrainos, pranešė organizatoriai. / Stovyklos organizatorių nuotr.
Temos: 2 Palanga Stovykla

Savaitės trukmės tarptautinę stovyklą „Pažinimo stebuklas“ vaikams ir jaunuoliams su regos negalia organizuoja Klaipėdos senamiesčio „Rotary“ klubas su Klaipėdos regos ugdymo centro pedagogais.

Šiais metais stovykla bus išskirtinė savo dalyvių gausumu – susirinks 100 dalyvių.

„Su džiaugsmu laukiame silpnaregių ir nereginčių vaikų iš Ukrainos – kartu su lydinčiais asmenimis atvyks 42 dalyviai. Taip pat dalyvaus svečiai iš Lenkijos ir Latvijos“, – pranešė organizatoriai.

Anot jų, šių metų stovyklos „Pažinimo stebuklas“ tema – „Klaipėdos kraštas istorijos labirintuose“, skirta Klaipėdos krašto prijungimo prie Lietuvos 100-mečiui. Edukaciniai užsiėmimai supažindins su šio krašto istorija, buitimi, amatais, senaisiais žaidimais. Bus surengta filmo „Pūga prie Mėmelio“ apie 1923 metų sausio 15 dienos sukilimą peržiūra.

Stovyklautojai lankysis Jūrų muziejuje, Klaipėdos pilies muziejuje, Palangos Gintaro muziejuje, taip pat numatytas pasivaikščiojimas po Palangos pasakų parką ir pasikėlimas apžvalgos ratu.

Stovyklautojų lauks kūrybinės dirbtuvės, orientacinis žygis, draugystės spartakiada, iškylos prie jūros, diskotekos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius